Ersen sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 15:53

Selamlar,

Bu Global Tente adında firma, maalesef çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir firma. Sahibi H**** D***** denen kişinin soyadı, iş tarzı ile tam bir çelişki. Hiçbir şekilde iş disiplini yok. 2-2.5 senedir çekiyorum; ne zaman yağmur yağsa, yaptığı rolling roof ve yapmış olduğu izolasyonlardan oluk oluk su geliyordu. Sonunda yapamadığı işi toplaması için başka bir ekip çağırdım. Adamlar, panel aralarına bile conta koymamışlar. Giyotin camlar çift cam ama kenara koyduğu camlar tek cam. 'Düzelteceğim' dedi ama ısı izolasyonu zaten yok. Daha ne denir, bilemedim ama kesinlikle bir iş yaptırmadan benden referans alın.

19 Kasım 2024 10:34 (Şikayetten 18 saat sonra)
Ersen
Ersen
20 Kasım 2024 17:19

Hangi ödemeyi yapmamış sen önce işini topladın mı ? " birede buradalarda para ödemedin falan diyorsun sana Amerika'dan getirdiğim Iwatch'un bile parasını ödemedin varsa bir iddan ver mahkemeye. Faturan nerede? Bir de Karakterli firma imiş gibi yok başkasına taktırdın yok şu yok bu diyorsun senin adamların en son geldiğinde de elimde video ver resimler mevcut onlara açıktan verdiğim bir işe yaramayan düzeltmeleri açık orada yaptığın iş ortada yok garanti imiş yok şuymuş yok buymuş geç Allah'ından bul sizin gibiler bu piyasada para kazanıyor hicap duyuyorum

13 Kasım 2023 16:15
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 20:31
Gölgede Yaşam Tente Camda Yaşam
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 16:48
Adana İzolasyon Şikayeti
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 14:29

28 Mayıs 2024 12:11