İrem sonuçtan hiç memnun değil

Global Bilgi İşe Alım Sürecinde Sorun

12 Ağustos 2023 17:25

Turkcell global bilgi için başvuru yaptım. 19 Temmuz'da Çorum Turkcell global bilgi şirketinde yüz yüze mülakat gerçekleştirdik. İş sonucu hakkında bilgi gelmedi, olumlu mu olumsuz mu? Olumsuz ise neden olumsuz? Sizden haber bekliyoruz, ulaşamıyorum. Hiçbir yerden lütfen yardımcı olur musunuz?

Sultan

Merhabalar Turkcell global başvuruma hala dönüş yapılmadı süreç şu şekilde ilerledi önce ik ile görüşme sağladım WhatsApp üzerinden daha sonra simülasyon testi sonra 216lı bir numara aradı ve ertesi gün için Çorum Turkcell Global'e gitmememi söyledi ve gittim orada da birisi ile görüştüm ve İKÖ hafta üçünde dönüş sağlanır denilirdi iki hafta olmasına dört gün kaldı ama hala bir arama yok neden acaba nasıl ogrenebılırm

Şikayeti Çözüldü

Ben başvuruyorum her defasında red alıyorum acaba kardeşimde çalıştığı için mi

Asaf

Turkcell Global Müşteri Temsilciliğine Başvurdum Merhaba, Kariyer planlamanızda Turkcell Global Bilgi’yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizinle tanıştığımız ilk andan itibaren başlayan işe alım süreciniz ile ilgili geri bildirimlerinizi 5dk sürecek anketimiz ile iletmenizi rica ederiz. Geri bildirimleriniz süreçlerimizi iyileştirmek için değerli katkılar sağlayacaktır. İşe alınıp alınmadığım hakkında bilgi verilmeden Mail attılar geri dönüş yapılmadı

Erhan

Dönüş geldi mi?