Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Temizlik Ve Hijyen

30 Temmuz 2024 10:54

Giresun Aksu eğitim araştırma hastanesinde ortopedi servisinde babam yatıyor 15 gündür buradayız çarşafımız kirleniyor. Babam bezle diği için çarşafa pideye idrar kaçırıyor. Değiştirmeye çarşaf yok. Personele söylüyoruz çarşaf yok maalesef diyorlar babam ıslak çarşafta yatıyor çarşaf yattığı yerde kuruyor. Böyle saçmalık olamaz.

Koskoca Eğitim ve Araştırma Hastanesi burası nasıl çarşaf olmaz odalar bile düzgün şekilde temizlenmiyor bu hastanenin yönetiminde iş yok tuvaletler güze bir şekilde yıkanmıyor bile bu tuvaletlere hasta nasıl otursun enfeksiyon kapmamak elde değil burası hastane hijyene önem verilmeli gereğinin yapılmasını arz ederim.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Sorunu Ve İlgisizlik

22 Ağustos 2024 08:04
Erzurum Araştırma Hastanesi'nde Temizlik Sorunu Ve İlgisizlik

26 Temmuz 2024 23:22

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yastık Ve Temizlik Eksikliği Hasta Yakınını Mağdur Ediyor

12 Temmuz 2025 00:27

Selçuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Şikayeti