Gezigo İle İtalya Turu

Müşteri
22 Temmuz 2024 16:56

Gezigo tur seyahat acentasından 699 euro karşılığında büyük İtalya turuna katıldım. Tur bizi verilen saate göre daha geç aldı. Tur genelinde hiç olmadığı kadar sık ve uzun zamanlı tuvalet molası verildi. Çok plansız bir turdu. Önce şehirlerdeki tüm gezilecek yerleri gezdik, anlatımlar yapıldı o sırada fotoğraf çekmemiz istenmedi ve serbest zamanlarda fotoğraf çekinmemiz istendiği için aynı yerleri verilen kısa serbest zamanları yeniden gezip hem de yemek yemek ve tuvalet gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılamak için koşturarak kullanmak durumunda kaldık. Bu yüzden yorucu öldü. Alışveriş yapmayı geçtim yemeği bile ayakta alelacele yedik. Tur programında olan şey için oylama yapıldı. Biz adeta yarışır gibi gezdik. Gemi inanılmaz soğuktu ve bu konuda gezi öncesi hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Kamara almak istedik kimse sormadı, sorduğumuzda size rehber gemi öncesi soracak denildi yine kimse sormadı. Rehber kamarada kaldı bizde döndük. Rehber fazla stresliydi, gruptan başkaları sayesinde haritalardan yol bulundu. Tuvalet molaları 15-20 dakika, şehirlerdeki serbest zamanlar 1,1.5 saat yemek dahil, orantısızdı. Otobüse bineceğimiz yerde otobüs bekledik, yaklaşınca haber verilebilirdi. Gruba hakimiyet çok iyi değildi. Pompei ye girmek için, yabancı rehber için ve kulaklık için para verdik yabancı rehber 1 tane cümle kurmadı, Türk rehber anlatımda bulundu ama onda da yine sürekli durduk, ilerleyerek anlatım yapılabilirdi, kulaklık ve rehber parası boşuna gitti, pompei deki ücretli yerinde bir çok bölümü gezilmedi. Napoli kısmı bence gereksizdi onun yerine roma'da daha fazla vakit geçirilebilirdi, kaç tane şehre götürüyoruz demek için eklenmiş bir yer, zaten güvenli olmadığı söylendiği için bireysel zamanda da gezmek çok mümkün değil. Firma başka birkaç firma ile birleşerek Emc çatısı altında gezi düzenlenmiş. Rehberin Kavala'da yemek yemek için tavsiye ettiği restoran kötü, servis çok kötü. 3 yıldızlı 4 tane,4 yıldızlı 1 tane otelde kaldık. Ama 3 yıldızlı denilen oteller özellikle Belgrad ve Padova'da bulunan çok kötüydü. Asla 3 yıldız kalitesinde değildi. Napoli de kaldığımız hotelin odasında karıncalar odaya hakimdi. Bazı otellerde resmen 2. Sınıf vatandaş muamelesi gördük, kahvaltıda hiçbir şey yoktu. İlgililere durum iletildiğinde anlaşmanın bu şekilde olduğu söylendi. Şoförler iyiydi, araç içerisini bir çok kez temizlediler. Ama bir daha asla tercih etmeyeceğim bir şirket.

Gezigo Tur Emc Tur İtalya Turu

Müşteri
21 Temmuz 2024 19:27

Gezinomi İtalya Turu Boyunca Yaşadığımız Olumsuzluklar

27 Temmuz 2024 13:04
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Coral Travel Her Şey Dahil Denen Ama Hiçbir Şey Dahil Olmayan Tur

20 Temmuz 2023 00:27
Elif sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:44