Getmobil Batarya Şişme Sorunu

24 Haziran 2024 11:23

getmobil.com üzerinden 12 Şubat tarihinde iPhone 12 Pro Max çok iyi kategorisinden telefon satın aldım. 4 ay sonra ise ekranın kasadan ayrıldığını fark ettim. Bataryası şişmiş ve içinden Japon yapıştırıcısı gibi bir koku geliyor. Değişim kartında ise telefonda değişen parça bulunmamakta olarak gözüküyor. Muhtemelen batarya, orijinal olmayan bir batarya ile değiştirilmiş; telefon ise yapıştırıcı ile yapıştırılıp kapatılmış ve bunu da değişim kartına yazmadılar (kendi görüşüm). Bunun için telefonu servise göndermem gerektiği söylendi. Servis süreci 10 iş günü olarak belirtiliyor. Ben şu anda telefonu kullanmıyorum ve 10 gün boyunca telefonsuz ne yapacağım? Servise kendim götüreyim, batarya ben oradayken değişsin dedim, maalesef müşteri girişi yapılmıyor denildi. 1 batarya değişmesi için teknoloji çağında 10 iş günü neden telefonsuz kalayım? Yedek telefon tedarikinde yardımcı olmuyorlar. Konunun çözülmesi için geri dönüşlerinizi rica ederim. İletişim numaram 05330660905, bu numaradan ulaşım sağlayabilirsiniz.

24 Haziran 2024 12:07 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Merhaba, Müşteri hizmetleri ekibimiz sizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi sizinle paylaşacaktır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

27 Haziran 2024 09:41

Müşteri hizmetleri ile görüştüm gerekli incelemelerin yapılacağını dile getirdiler. Buradan da söylüyorum değişecek parçaların orijinal takılmasını rica ederim.

27 Haziran 2024 14:41

Salı günü telefonu Bağcılar metro getmobil mağazasına teslim ettim müşteri temsilcisi ertesi gün telefonu bize gönderiyorlar kurye ile dedi 1 günde elimizde cihaz demesine rağmen 2 gündür telefon mağazada bekliyor. Orijinal diye alınan telefonun bataryası %99 olmasına rağmen şişiyor. Mağdur olduğumuz yetmiyormuş gibi bir de telefonsuz kalıp işleme almalarını bekliyoruz.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

Getmobilden Alınan Telefon

19 Ağustos 2024 17:19