Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
23 Temmuz 2024 22:01

22 Haziran tarihinde getiraraç'tan kiraladığım araçla, hafif hasarlı trafik kazası yaptım. Bu kazada herhangi bir yaralanma olmadı. Kaza yaptığım araçta fotoğraflarda görüldüğü şekilde kaputun sol kısmında çökme oldu. Aracı teslim aldığımda dikiz aynasının kapağı yoktu ve tamponun sol kısmı zaten oynuyordu. Bunu teslim alırken aracın son durumunu gösteren fotoğraflara ekledim. Kazadan sonra sadece kaputta göçme oldu ve zaten emanet duran tamponun sol kısmı yerinden çıktı. Ben kazanın tüm aşamasını ve gerekli evrakları Getiraraç Moov'a ekledim. Kazadan sonra aracı park ettiğim yerde kaputu açtım farları ve içeride hasar olup olmadığını kontrol ettim. Kaputta ve tampondaki hafif hasar haricinde herhangi bir sorun yoktu. Bu ayın başında getiraraç benimle irtibata geçti ve aracın tamir edildiğini belirterek 42 bin lira gibi inanılmaz bir fatura çıkardılar. Bakın kaputun ve tamponun tümü orijinaliyle değişse 1/3'ü bile tutmuyor. Kaldı ki kaputtaki göçük vakumla düzeltilebiliyor. Ayrıca daha önceki kiralamalardaki yaşanan arızaları da benim yaptığım kazaya ekleyip faturalandırmışlar. Getiraraç tarafından bu şişirme ücreti ödemem konusunda baskı görüyorum. Beni aradıklarında bu ücretin doğru olmadığını şişirme olduğunu belirtmeme rağmen "biz bu ücreti bir şekilde sizden temin ederiz, avukata giderse eğer maaşına hacze kadar gidebilir" diye üstü kapalı olarak tehdit de ediliyorum. Bu tamiratın gerçekten 42 bin lira tuttuğunu söylüyorsunuz ama yüzde 10 indirim neden yapıyorsunuz diye sorduğumda, size özel indirim cevabını veriyorlar. Daha önce defalarca kez kullandım ve bir kere bile kaza, sorun yaşamadım. Zararı hiçbir şekilde ödemeyeceğim demiyorum tabii ki ama çıkarılan bu faturanın adil olmadığını düşünüyorum. Fotoğrafları da ekledim ki herkes görsün bu durumu.

İpek sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 16:07
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 01:46
getir-arac-haksiz-kazanc-elde-ediyor-1.pdf
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Getiraraç Hakkımı Arayacağım

14 Mart 2024 01:53
Getiraraç Hakkımı Arayacağım

Kıvanç
17 Aralık 2023 16:47
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 10:42