Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü-Olimpik Havuza Kayıt Sorunu

08 Temmuz 2023 13:46

Sayın Yetkili,
Samsun Atakum'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili yaşadığım sorunun umarım kısa sürede çözümü bulunur. Bayan Halk gününde 6 Temmuz 2023 sabah 10.00 civarı havuza girmek üzere kayıt yaptırmaya gittiğimde akşam 20.00'da gelip kayıt yaptırmam gerektiği söylendi. Aynı gün akşam 20.00 da gittiğimde mesai saatleri içerisinde kayıt yapılabileceği söylendi. Sabah geldiğimde böyle söylenmediğini iletince sistem bozuk kayıt yapamayız denildi. Hafta sonu gelip kayıt yaptırabilir miyim diye sorduğumda "Evet Gelebilirsiniz." denildi. 8 Temmuz 2023 öğlen 12.00 civarı kayıt yaptırmak üzere tekrar gittiğimde yine önce mesai saatleri dışında kayıt yapılamayacağı söylendi. Hafta sonu gelebilirsiniz dediklerini söylediğimde yine "Sistem Bozuk! " diye cevap aldım. Üstelik her gittiğimde aynı kişi ile görüştüm. Şimdi bu yazıyı okuyan yetkiliye sormak istiyorum bu insanın doğru söylediğine siz inanır mısınız? Her seferinde önce mesai saatleri dışında kayıt yapmıyoruz diyen yetkili daha önce görüştüğümde yapılabileceğini söylediklerini ilettiğimde otomatik bir şekilde sistem bozuk diyor. Lütfen karşısındaki kişiye saygı duymayan bu üslubun düzelmesi için bir şeyler yapın.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun Tam Olimpik Yüzme Havuzu

07 Mayıs 2024 18:28

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Ve Sağlık Bakanlığına Ait Olimpik Yüzme Havuzuna Üyelik Sorunu

27 Haziran 2024 13:24