Eskişehir Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Yenikent Yüzme Havuzu Şikayeti

28 Aralık 2024 13:383.828

Eskişehir Yenikent yüzme havuzuna yaklaşık 3 yıldır gidiyorum. Havuzun fiziksel imkanları fena değil, ama havuzu yönetenlerin iletişimleri çok kötü, bu kadar süre içerisinde seans saatine 5 dakika kala iptaller oldu mağdur edildik, kayıt tarihleri hakkında düzgün duyuru yapılmıyor, Instagram sayfamızı takip edin diyorlar son dakika üstünkörü bilgiden yoksun duyuru yapıp geçiyorlar, neyse bunlar yine iyi.

En son kayıt yaptırdıktan sonra görevli numaramızı aldı ve bizi WhatsApp grubuna ekleyeceğini söyledi ama eklemedi herhangi bir programın başladığını söyleyen bir SMS de gelmedi, bu davranışları yüzünden 2 hafta yüzmenin başladığından haberi olmayan birçok kişinin hakkını yediler, illaki aramamız sürekli ulaşmamız gerekli, çok sıkıntılı iletişimleri var.

Ayrıca kulvarlar kalabalık ve yetişkin serbest saatlerini azaltıp özel kulüplere verilen saati arttırdılar. Vatandaş bu tip iletişimsizlikler, düzensizlikler yüzünden özel kulüplere gitmek zorunda kalıyor. Elimizde bu kadar güzel bir havuz varken halk verimli uygun bir şekilde kullanamıyor, iş bilmezlik var, söylediğim sorunların çözülmesi gerekiyor.

Gsb Seyahatsever Programı- İçeri Giriş

8 Ağustos 2023 09:483.036

Mersin Erdemli Kızkalesi KYK yurdunda seyahatsever programı ile kalmak için önceden randevu aldım ve bir gün sonradan gi...

1 Yorum

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Para İadem Uzun Süredir Yapılmıyor!

Gençlik Ve SporBakanlığı Para İadem Uzun Süredir Yapılmıyor!

Başak
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah

Öne ÇıkanKonular