Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 18:49

Gençallar Sultangazi şubesi kadar sorumsuz bir mağaza görmedim. İlk alışverişimdi ve kesinlikle son olacak. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Aldığım ayakkabının garantisi dolmamışken ön kısmı patladı ve topuk kısmı her iki ayakta da deforme oldu. Aldığım şubeye garantisi dolmadan götürmeme rağmen, ürünü Puma yetkili servisine gönderdiklerini söyleyip bana bir ay sonra hiçbir müdahale yapılmadan gönderdikleri gibi geri verdiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmam gerektiğini, kendilerini ilgilendirmediğini söyleyip aldılar. İki küsur lira verip bu saçmalıkla karşılaşacağımı aklıma getirmezdim. Bir daha asla alışveriş yapmayacağımı belirtmek istiyorum. Kimseye de önermiyorum ve işlerini yapıp telefona bile bakmıyorlar. Tam bir fiyasko.

31 Ocak 2024 15:55 (Şikayetten 21 saat sonra)
31 Ocak 2024 18:56

Neyin dış etkeninden bahsediyorsunuz acaba? Ürünleriniz uzun ömürlü değilse satışı sırasında bunu belirteceksiniz her türlü garanti konusunda yardımcı olabileceğinden bahsedilmişti hayatımda ilk defa ayakkabı konusunda bir sizinle sıkıntı yaşıyorum bu da benden kaynaklıdır muhtemelen. Ayrıca gönderdiğiniz yer Puma’nın servis ağı bile değil Gencallar müşteri hizmetlerine göndermişsiniz faturanızda vergi no bile yazmıyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun dediniz vergi no alamıyorum sizden telefona ulaşılmıyor. Bir daha ne sizden alışveriş yaparım ne de çevreme tavsiye ederim yoğun ilginiz için çok teşekkürler!

11 Nisan 2025 16:58

25 Mart 2024 15:36

30 Temmuz 2023 03:01
Recep sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 17:44

21 Mart 2024 01:58