Gelecek Varlık Yönetim Ödeme Sonrası Mağduriyetim Devam Ediyor

23 Ocak 2024 20:218.812

Yaklaşık 2 senedir Gelecek Varlık Yönetimine aktarılmış olan borcumu ödemek için iletişime geçmeye çalışıyorum; ancak hiçbir şekilde iletişim veya geri dönüş alamadım. En son icra dairesine giderek 2 senenin de faizi ile ödememi yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra telefonla iletişim kuramadığım Gelecek Varlık Yönetimine mail ile ödeme yaptığıma dair belge, dosya numarası ve her şeyi gönderdim. 'Lütfen sistemden düşürün.' diye ricada bulundum ama hala hiçbir iletişim veya sistemden düşürülme işlemi gerçekleşmedi. Bu nedenle ne kredi notum düzeliyor ne de borç silindi olarak görünüyor. Artık yasal mahkemelere başvuruda bulunmayı düşünüyorum. Ya iletişim kurup borcu sistemden düşürün ya da yasal yollardan, sizin yaptığınız gibi, dava açarak süreçle ilgilenmek zorunda kalacağım.

24 Ocak 2024 09:24 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

24 Ocak 2024 09:46

Bilgi belge t. C. No telefon no evrak nüsha hepsini daha önce de mail adresinize attım cevap alamadığım için zaten buraya yazdım, kontrol ederseniz zaten görmüş olacaksınız

25 Ocak 2024 20:03

Arandınız ama ulaşılamadı diyor arama süresi 1 Sn. Açmadan kapandı rica ediyorum artık ulaşım sağlayın

7 Şubat 2024 21:16

Risk merkezinde hala görünüyor ve hala bir çözüm yok artık ben size dava açmaya karar verdim en kısa zamanda bu sorunu çözmez iseniz gelecekteki hayatımı ve düzenini altüst etmenize izin vermeyeceğim

8 Şubat 2024 09:13

12 Şubat 2024 22:15

Şaka mı yapıyorsunuz oto bot gibi aynı cevabı söyleyip duruyorsunuz kaç kere mail atılacak kaç kere evrak t. C. Ya da telefon vs iletilecek ilgilenmediğiniz buradan belli artık atmıyorum mail ya da evrak atilmişlarla bir halt yapmıyorsunuz zaten

Şehriban
Şehriban
27 Ocak 2024 11:03

Size ne davası açtılar acaba

Gelecek Varlık Yönetim Şikayet İşlemi Borçlarımı Ödememe Rağmen

Cevdet
29 Haziran 2024 10:265.403

Merhabalar, ben Gelecek Varlık Yönetimi'ne borcumu ödememe rağmen halen icra dosyasını kapatmamışlar. Bir de üstüne kend...

Gelecek Varlık Yönetim Acilen Dosyamın Kapanmasını İstiyorum!

Gelecek VarlıkYönetim Acilen Dosyamın Kapanmasını İstiyorum!

Osman
Gelecek Varlık Yönetim Personelleri Kibar Davranmıyor!

Gelecek VarlıkYönetim Personelleri Kibar Davranmıyor!

Cemalettin
Gelecek Varlık Yönetim İcra Dosyası Kapalı Olduğu Halde Açık Gösteriliyor!

Gelecek VarlıkYönetim İcra Dosyası Kapalı Olduğu Halde Açık Gösteriliyor!

Tekin

Öne ÇıkanKonular