Turgay sonuçtan memnun

Gelecek Varlık Dosya Kapanmama Sorunu

27 Mayıs 2024 19:12

5-6 ay önce kadardı sanırım Garanti Bankası'na olan borcum varlık şirketine devredilmişti. Borcumu ödedim ve borcu yoktur kağıdını da aldım. Bugün Garanti Bankası ile görüştüm ve ne zaman kredi alabileceğimi sordum. Hiçbir yere borcum yok ancak hala kredi alamıyorum diye anlattım. Bana Güven Varlık şirketinin dosyanızı kapatmamış olduğunu söylediler. Ben de gelecek varlık şirketine ödediğimi ve borcu yoktur kağıdını aldığımı söyledim. İşin değişip değişmediğini sordum, şirkette bir sorun olmuş sanırım. Dosyanız kapatılmamış dediler. Ne yapmam gerekiyor? Onlar dosyaya müdahale edemiyorlar. Siz de kapandığını söylüyordunuz, anlamadım. Bu durumda ben bu ödemeyi boşa mı yaptım?

28 Mayıs 2024 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

Orkun sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 09:28
"Gelecek varlık beni aradı bana durumu izah etti borcum olmadığını söylediler bana tamamen banka kaynaklı bankada hayali bir boru gösterdiklerini Garanti Bankası'ndan başka bir yerde borcum çıkmayacağını söylediler yardımcı olmaya çalıştılar teşekkürler ediyorum sorun tamamen banka kaynaklı olduğu için bankanın inisiyatifine kalmış artık"

17 Şubat 2024 17:02
Vedat sonuçtan çok memnun