Geldimarket Adlı Siteden Aldığım Ürünler Teslim Edilmedi

14 Şubat 2024 11:21733

Satın almış olduğum ürünler teslim edilmedi. 01.02.2024 tarihinde sipariş ettiğim ürünler, aradan 14 gün geçmesine rağmen hala teslim edilmedi. Müşteri temsilcisini aradığımda cevap veren olmuyor. WhatsApp üzerinden mesaj attığımda ise dekontumu göndermem gerektiği söyleniyor. Dekontu gönderdikten sonra ise herhangi bir geri dönüş yapılmıyor.

19 Şubat 2024 11:53

Evet bugün 19. Gün ve hala ürünler teslim edilmedi müşteri temsilcileri kendi cep telefonum ile aradığımda açmıyor. Farklı bir numarayla aradığımda açıyorlar kendi telefonum ile aramam söylenip telefon suratıma kapatılıyor.

26 Şubat 2024 11:44

Evet bugün 26. Gün ve hala ürünler teslim edilmedi müşteri temsilcileri kendi cep telefonum ile aradığımda açmıyor. Farklı bir numarayla aradığımda açıyorlar kendi telefonum ile aramam söylenip telefon suratıma kapatılıyor.

6 Mart 2024 09:24

Bugün 35. Gün Ne para ne ürün ne bir muhatap hiçbir şey yok. Devletimiz var olsun bu gibi olayları görmüyor.

14 Mart 2024 14:30

Bugün 1 Ay Ondört gün oldu ve hiçbir sonuç yok her gün düzenli bir şekilde beddua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok maalesef.

5 Nisan 2024 14:07

3 ay 4 gün oldu ne telefonlarımı açıyorar ne mesajlarıma bakıyorlar bu kişiler şikayet var bölümüne ayrı hesaplarla şikayet oluşturup şikayetimiz halloldu diye yeni bir sistem geliştirmişler açıkçası ben bu kurumdan alışveriş yapmadan önce geldimarket şikayet var diye baktığımda şikayetlerin çözüldüğünü gördüğüm için alışveriş yaptım

5 Nisan 2024 16:12 (Şikayetten 1 ay sonra)

Doğru ve gerçek içeriğin ifade özgürlüğünü savunuyoruz yapıcı içerikler markamızı geliştiren geri bildirimlerdir. Kullanıcının beyan edilen kargo sürecinde olmasına rağmen Şüpheli işlem olarak Siparişi iptal edilip üyeliği askıya alınmıştır. Saygılarımızla geldimarket.com

16 Nisan 2024 13:59

Tam üç ay oldu ne ürünümü gönderdiniz ne paramı iade ettiniz bir de cevap yazıyorsunuz hesaplaşacağız.

27 Mayıs 2024 14:47

6 ay oldu ne ürünüm geldi ne param iade edildi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum şikayet kabul edildi firmadan savunma istendi hiçbir gelişme yok

9 Ekim 2024 13:30

Adalet Geç yerini bulur ama bir şekilde bulur

Aylin
Benzer Şikayeti Var
3 Temmuz 2024 20:42

Geçen sene Ağustos ayında sipariş verdim. Siparişlerim hiçbir şekilde bana gönderilmedi. Tıpkı size yapılan muamelenin aynısı bana da yaptılar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Hakem Heyeti beni haklı görerek para iadesine karar verdi. Buna rağmen firmadan hiçbir şekilde olumlu dönüş alamadım. Do kandırıcı bir site. Hakkımı helal etmiyorum.

Geldimarket Siparişim Teslim Edilmiyor

26 Şubat 2024 10:38259

18.01.2024 tarihinde verdiğim sipariş hala gönderilmedi. Haftalardır WhatsApp danışma hatlarına yazmama rağmen, 'Bu haft...

2 Destek2 Yorum

Geldimarket 21 Gün Oldu Ne Siparişim Geldi Ne De Para İadesi Aldım!

29 Ocak 2024 18:24385

08.01.2024 tarihinde bir ürün sipariş ettim. Bugün 29.01.2024. Tam olarak 21 gün geçmesine rağmen ne sipariş ettiğim ürü...

1 Yorum

Geldimarket Para İadesi Yapılmadı

28 Mart 2024 11:44775

12.02.2024 tarihinde vermiş olduğum #23623 siparişimde 7 iş günü içerisinde gönderileceğini belirttiler. 1 Ay süre boyun...

2 Destek1 Yorum