Geforce Now Forza Horizon 5 Giriş Sorunu

Geforce Now Forza Horizon 5 Giriş Sorunu
15 Mart 2024 12:11

Geforce Now Premium üyesiyim ve uygulama üzerinden Xbox hesabıma bağlanarak Forza Horizon 5 oynamak istiyordum. Yaklaşık 1.5 gündür oyun çevrimdışıydı. Bugün oynanabilir hale gelmesine rağmen Xbox hesabımla oturum açtığımda giriş ekranında takılı kalıyor ve oyun başlamıyor. Ücretini ödediğim bir hizmeti 1.5 gündür kullanamıyor olmam hiç hoş bir durum değil. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

15 Mart 2024 12:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

Merhaba Burak Bey, Talebinizle ilgili Sık Sorular'ı inceleyebilir, dilerseniz bu sayfada bulunan Game+ Asistan üzerinden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

Burak
Burak
15 Mart 2024 17:13

Destek herhangi bir şekilde yardımcı olamıyor ve oyuna hala giriş yapamıyorum. İlk şikayetimdeki görselde yaşanan sorun hala aktif. Ekran beyaz bir şekilde kalıyor ve hiçbir şeye tıklanmıyor. Verdiğim paraya yazık cidden. Hiçbir şekilde oyuna giriş yapamıyorum.

28 Aralık 2023 11:29
Geforce Now Powered By Game+ Üyeliğim Boşuna Gitti
Geforce Now Powered By Game+ Üyeliğim Boşuna Gitti

16 Eylül 2024 01:42
Eymen sonucu yetersiz buldu

Geforce Forza Horizon 4 Sadece Steam İle Giriş Yapılıyor.

26 Mart 2024 22:33
Geforce Forza Horizon 4 Sadece Steam İle Giriş Yapılıyor.

11 Mart 2024 19:38
Geforce Now Forza Horizon 5 Güncel Değil.