Geforce Forza Horizon 4 Sadece Steam İle Giriş Yapılıyor.

Geforce Forza Horizon 4 Sadece Steam İle Giriş Yapılıyor.

Merhaba, öncelikle ben bir PC Game Pass üyesiyim. Aynı zamanda geforce now üyesiyim. Geforce now'Dan PC Game Pass ile birlikte oynana bilen Forza Horizon 4 oyununu oynamak istedim, Lakin Xbox hesabımdan giriş yapamıyorum Steam hesabı istiyor. Sorun ile daha detaylı ilgilenmeniz için aşağıya bir ss bıraktım. Geri dönüş bekliyorum, teşekkürler. Diğer Forum kullanıcılarından da yanıt bekliyorum.

26 Mart 2024 22:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

27 Mart 2024 01:24

2 saattir hiçbir şey yazmıyorsunuz forza 5 oynayayım diyorum ancak "Düzeltme eki" saçmalığı beni buluyor ben hizmet alamıyorum zamanım ve üyelik sürem azalıyor vadettiğinizi vermiyorsunuz ne yapıyor bu yetkililer uyuyor mu?

Merhaba Eymen Bey, Talebinizle ilgili Sık Sorulan Sorular'ı inceleyebilir, dilerseniz bu sayfada bulunan Game+ Asistan üzerinden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

27 Mart 2024 15:27

Ben size derdimi anlatamayacak mıyım acaba bakın ben forza 4'ü Xbox üyeliğim ile oynamak istiyorum hadi diyelim forza 4 sadece Steam için geçerli peki bu forza 5 neden 15 saattir uygulama eki uyguluyor alt tarafı bir güncelleme yapacaksınız gram değer vermiyorsunuz benim üyelik sürem boşa gidiyor hizmetten yararlanamıyorum dalga mı geçiyorsunuz?!?!?

27 Mart 2024 21:44

Forza 4'e hala giremiyorum ancak forza 5'i güncellemişsiniz sağ olun

Geforce Now Powered By Game+ Now Forza Horizon 5 Sorunu

Geforce Now'dan Xbox Game Pass oyunları oynanıyor. Uzun zamandır Xbox hesabım ile Forza Horizon 5 oynuyorum. Son 2 gündü...

Geforce Now Forza Horizon 5 Giriş Sorunu

15 Mart 2024 12:111.253

Geforce Now Premium üyesiyim ve uygulama üzerinden Xbox hesabıma bağlanarak Forza Horizon 5 oynamak istiyordum. Yaklaşık...

Geforce Now Forza Horizon 5 Giriş Sorunu

GeForce NOW powered by GAME+ Xbox Game Pass Erişim Sorunu: 0x803f8001 Hatasıyla Mücadele

15 Mart 2024 18:341.182

Xbox Game Pass hesabımdan son 1-2 haftadır oyunlara girerken 0x803f8001 hatası alıyorum. Normalde böyle bir hata almıyor...

Tümünü Gör
Geforce Now Powered By Game+ Kalitesiz Görüntü

Geforce NowPowered By Game+ Kalitesiz Görüntü

Enes
Geforce Now Powered By Game+  Güncelleme Sorunu!

Geforce NowPowered By Game+  Güncelleme Sorunu!

Yunus
Geforce Now Powered By Game+ 4 Gündür Sorunum Çözülmedi!

Geforce NowPowered By Game+ 4 Gündür Sorunum Çözülmedi!

Geforce Now Powered By Game+ Sorunum Çözülmedi

Geforce NowPowered By Game+ Sorunum Çözülmedi

Geforce Now Powered By Game+ Geforce Now Hatası

Geforce NowPowered By Game+ Geforce Now Hatası

Yusuf
Geforce Now Powered By Game+ Ultimate Paketim Var Ama Sıra Bekliyorum!

Geforce NowPowered By Game+ Ultimate Paketim Var Ama Sıra Bekliyorum!

Emir

Öne ÇıkanKonular