Geforce Now Battlefield V Giriş Sorunu

Geforce Now Battlefield V Giriş Sorunu
22 Ağustos 2024 23:04527

Geforce Now aboneliğim olmasına rağmen Battlefield V'e giremiyorum. Bu durum beni oldukça üzüyor. Destek ekibine defalarca mail attım, ancak henüz bir dönüş olmadı. Oyunu çok severek oynuyordum ve bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Teknik sorunlar yaşayan başka kullanıcılar olup olmadığını merak ediyorum. Belki de genel bir sorun vardır ve bu konuda daha fazla kişiye ulaşarak bir çözüm bulabiliriz. Geforce Now gibi büyük bir platformun bu tür sorunlara daha hızlı ve etkili bir şekilde çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum.

23 Ağustos 2024 10:24

"Bir gündür geforce Now'da Battlefield 5 oynamaya çalışıyorum ama bir türlü giremiyorum. Videoda gördüğünüz gibi hata alıyorum. Kimseden yardım alamadım. Lütfen bana bir çözüm bulmamda yardımcı olun. Bu sefer çözüm odaklı mesaj bekliyorum, aynı şeyleri yazmanızı değil. Battlefield v oynamak için 1 yıllık paket aldım ama pişman oldum ya yardım edersiniz ya da iptal ederim benim bilgisayara bağlanın ya da ne bilim oyuna bakın bir şeyler yapın ama aynı şeyleri bana yazmayın sitenizdeki robot ile aynı şeyi yazmayın bana.

23 Ağustos 2024 07:58 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

23 Ağustos 2024 07:58

Merhaba Enes Bey, Size daha iyi bir oyun deneyimi sunabilmek için oyunlar özelinde güncellemeler yapılabiliyor ve periyodik olarak oyunlar bakıma girebiliyor. Bu durumda GAME+ web sitesinde ''Oyunlar'' sayfamızdan oyunun oynanabilir statüde olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Belirli bir süre sonra tekrar denemeni öneririz. Detaylı bilgi için Sık Sorulan Sorular'ı inceleyebilir, dilediğiniz zaman sayfada yer alan Game+ Asistan üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

Enes
23 Ağustos 2024 10:04

Bakın aynı şeyleri yazmayın çözüm odaklı bir şey yazın hala oyuna giremiyorum yardımcı olun artık

Geforce Now Powered By Game+  Üyeliğinde Battlefield Hatası!

30 Haziran 2024 20:541.563

"Geforce now çok teşekkür ederim oyunum kendi elinden düzeldi ve artık oyunumu girip güzelce oynayabiliyorum şikayet var sitesine de çok çok teşekkür ederim şikayetim hemen ilettiniz mi Marc'a bana hemen cevap verdi çok teşekkürler sağ olun"

GeForce Now Premium Abonelik Sorunu: Basic Seviyeye Düşürüldüm!

"Yardımlarınız için çok minnettarım teşekkürler game Plus"

26 Eylül 2024 14:19939

Geforce now giriş yapamıyorum. 3 aylık aboneliğim var ama sağlayıcınız ile üyelik alın diyor bugün itibariyle başladı. B...

4 Destek4 Yorum

Güncelleme Sonrası Geforce Now Erişim Sorunu

22 Mart 2024 02:361.469

Geforce now ile oyuna giremiyorum. Güncellemeden sonra oyun yükleme ekranında hata veriyor 2 gündür sorun bu şekilde hal...

Tümünü Gör
Geforce Now Powered By Game+ Kalitesiz Görüntü

Geforce NowPowered By Game+ Kalitesiz Görüntü

Enes
Geforce Now Powered By Game+  Güncelleme Sorunu!

Geforce NowPowered By Game+  Güncelleme Sorunu!

Yunus
Geforce Now Powered By Game+ 4 Gündür Sorunum Çözülmedi!

Geforce NowPowered By Game+ 4 Gündür Sorunum Çözülmedi!

Geforce Now Powered By Game+ Sorunum Çözülmedi

Geforce NowPowered By Game+ Sorunum Çözülmedi

Geforce Now Powered By Game+ Geforce Now Hatası

Geforce NowPowered By Game+ Geforce Now Hatası

Yusuf
Geforce Now Powered By Game+ Ultimate Paketim Var Ama Sıra Bekliyorum!

Geforce NowPowered By Game+ Ultimate Paketim Var Ama Sıra Bekliyorum!

Emir

Öne ÇıkanKonular