Geforce Now Ark Survival Evolved Hata

03 Temmuz 2024 22:27

Geforce Now'u iyi bir şey zannediyordum ve ben Ark: Survival Evolved oynamak için aldım ama ne yaparsam yapayım çökme sorunu yaşıyorum, ana menüyü görmeden 1 hafta böyle geçti. Şu anda da 0xc2720015 hatası alıyorum yani anlayacağınız hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Madem ki oyunu açamayacaksınız, oyunlar kısmında neden gösteriyorsunuz? Ben giremeyeceğimi gördüm. Başka bir oyuna girdim ve girdiğim oyunda Ark: Ascended ve orada da performans sorunları ve çökme hataları bolca bulunuyor. O yüzden iade edeyim dedim, 1 dakika dahi oyun oynayınca iade gerçekleşmiyormuş. O gün defalarca destek talebi oluşturdum ama 1 hafta oldu, hala ses seda yok. Tek bir sorunum yok, Ark: Ascended çözülemez gibi ama Ark: Survival Evolved'i çözebileceğim bir yol varsa bekleyeceğim. Kimseye Geforce Now almasını önermiyorum. Bunu alacağınıza PC'nizi eksikleri tamamlayın, taksitini ödeyin, daha iyi.

03 Temmuz 2024 22:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

04 Temmuz 2024 10:20
04 Temmuz 2024 11:20

Oyun oynanabilir olarak görünüyor ona eminim ve başka yazılarıda okudum aylardır ark Survival evolvede girebilen yok mademki oynanmıyor bence oradan kaldırın ya da çözün oynanmıyor ve güncellemede gelmiyor benim tecrübem bu başkalarına bakarsak sorunu araştırdığımda aylardır giremiyor kimse

Talha sonuçtan hiç memnun değil

Geforce Now'da Ark Survival Evolved Oyununa Girince Hata Alıyorum

24 Haziran 2024 18:02
Geforce Now'da Ark Survival Evolved Oyununa Girince Hata Alıyorum
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 20:59

06 Ağustos 2024 04:42
Geforce Now Ark Survival Evolved UE4 Hatası
Geforce Now Ark Survival Evolved UE4 Hatası
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 07:27
GeForce NOW powered by GAME+ Ark Survival Evolved