GDZ Elektrik Dağıtım Trafo Arızası Kaynaklı Ses Problemi

GDZ Elektrik Dağıtım Trafo Arızası Kaynaklı Ses Problemi
27 Eylül 2024 14:341.265

Gediz Elektrik bina içi trafo kaynaklı ses problemi yaşıyorum. Arıza tespit ekibi geldi. Ev içerisinde 54 desibel ses ölçümü yapıldı, ayrıca trafoda pervane arızası tespit edildi. Arıza formunda izolasyon sistemi yapılması ve pervane arızası giderilmesi şeklinde tespit yapıldı ancak halen yapılmış değil. Hukuki süreç başlatmadan bu konunun çözülmesini istiyorum. Meriç Mahallesi 5745. Sokak Goldiva Familya Sitesi Bornova İzmir.

Zafer
29 Eylül 2024 09:12

Gediz elektrik Trafosu kaynaklı konut içerinde ses problemi. Defalarca iletmemizi rağmen birkaç defa ekipleri geldi 80 desibel trafo yanında ses ölçümü, yatak odası içinde 54 desibel ses ölçümü yapılmasına rağmen hala sorun giderilmedi. Ekipler tarafından tutulan raporda ses izolasyonu yapılması gerekmekte yazılmasına rağmen sadece gelip trafonun fanına onarım yapılmıştır. Neden tutulan raporun gereği yapılmıyor? -1. Katta trafo bulunuyor ben ve ailem zemin katta oturuyoruz trafo denilen cihaz yüksek gürültüyle çalışıyor hiçbir izalasyon olmadan nasıl kurulabiliyor?

Zafer
29 Eylül 2024 10:40

Sürekli Elektrik Kesintileriyle Mağdur Ediliyoruz!

26 Temmuz 2025 00:43623

Gediz elektrik şirketi İzmir Bornova Atatürk Mahallesi 905 sokaktaki arızasını 3 gündür gideremedi. 3 gündür aralıklı ol...

Sürekli Elektrik Kesintileriyle Mağdur Ediliyoruz!

Gediz Elektrik'in Uzun Süreli Elektrik Kesintileri Ve Yetersiz Hizmeti

14 Aralık 2024 20:501.131

"Şikayetim yayınlandıktan kısa bir süre sonra Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü G*** hanım telefonla arayarak tüm yaşanan sorunları dinledi ve arıza ekibinin kısa sürede yönlendirilmesini sağladı. Arıza giderildi, 27 saat sonra elektriğe kavuştuk. Sonrasında G*** hanımefendi büyük incelik göstererek adrese kadar gelip kurum adına özürlerini iletti. Gediz elektriğe değil ama G*** hanımefendiye yaklaşımı, çözüm odaklı yaklaşımı, inceliği için teşekkür ederim"

GDZ Elektrik Dağıtım Geldi Elektrik Arıza Giderme

16 Temmuz 2024 19:321.651

Torbalı, İzmir Torbalı Mah. 5100 Sokak'ta Yaklaşık üç aydır trafo arızası sebebiyle planlı olmayan kesinti yaşıyoruz. Sü...

Voltaj Dalgalanması Nedeniyle Evimde Büyük Maddi Zarar Yaşadım, Çözüm Bekliyorum

7 Haziran 2025 12:14750

"Nihayet Biraz önce Gediz Elektrik ekibi geldi ve arızayı giderdi. "Teşekkürler"

Gediz Elektrik'in Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunu

15 Ekim 2024 21:26817

Ben İzmir Bornova Y**** E*** Mahallesi'nde oturuyorum. Faturayı ödemeyi unuttuğumuz için elektriğimiz kesildi. Faturayı ...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular