Elektrik Kesintisi Sonrası Beyaz Eşyalarım Çalışmıyor

02 Ekim 2024 15:10

29.09.2024 günü Buca çamlıkule mahallesinde tamda evimizin önünde bulunan trafoda patlama gerçekleşti ve ufak çaplı bir yangın çıktı trafoda. Tabi bu süreçte anı elektrik kesintisi yaşandı ve yaklaşık 4_5 saat sürdü elektrik kesintisi. Bizde ilk kesinti yaşandıktan sonra elektrikli aletlerin zarar görmemesi için şalteri indirdik. Daha sonra elektrikler geldiğinde açtığımızda bulaşık makinesinin hiç çalışmadığını fark ettim. Ayrıca banyo ve koridorda bulunan LED aydınlatmalarda çalışmıyordu. Ertesi gün ise buzdolabının buzluk kısmının çalıştığını ancak dolap kısmının soğutma yapmadığını anladık. 186 numaralı Gediz elektrik müşteri hizmetlerini aradım ve kayıt açtırdım. Beyaz eşyaların acil kullanmamız gerektiğini anlattım. 01.10.2024 günü açtırdığım arıza kaydının sonuçlandığı mesajı geldi. Bende 02.10.2024 günü yeniden müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim ancak sonuçlanan bir şeyin olmadığı belirtildi. Bende ne zaman gelip kontrol edileceğini sorduğumda sadece gelecekler denildi bir tarih verilmedi. Konunun acil olduğunu defaten belirttim ancak sadece 10 iş günü içinde gelinecek deniyor. 10 iş günü bulaşıkları elde yıkayın deniyor. Galiba ve buzdolabındaki malzemelerin bozulması pek de umurumuzda değil demeye getiriyorlar herhalde. İzmir'in Buca ilçesine bir teknik servis göndermek bu kadarda zor olmasa gerek bence. Gediz elektrikte acelesi olan işlere bakan bir departmanında olması çokta zor değildir bence.

24 Temmuz 2025 01:46
Hamdi sonuçtan memnun

30 Haziran 2024 18:20
"Sosyal medyanın etkisi mi bilmem ama sorunumu sosyal medyaya taşıdıktan iki saat sonra ekip geldi ve çözüm geliştirdi. Kime teşekkür edeceğimi bilmiyorum ama ekip düzgün çalıştı."
Gediz Elektrik Niye Yalan Söyler!

28 Kasım 2024 10:58

04 Ekim 2024 02:00