Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Doktor Tarafından Yaşadığımız Aşağılanma

07 Şubat 2024 15:32

Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde çalışmakta olan Beyin ve Sinir Cerrahisi doktoru İ***** S***** K***'dan şikayetçiyim. Çünkü 02.02.2024 tarihinde saat 13:30'daki muayene esnasında rahatsızlığımı ve şikayetimi dile getirdim. Fıtık olabileceğimi, boynumu taşımakta zorlandığımı ve ağrım olduğunu söyledim. Fakat Doktor K***, benimle alaycı ve aşağılayıcı bir tavırla, 'Gördüğüm kadarıyla boynunuz gayet normal, taşıyabiliyorsunuz. Daha elle tutulur bir şikayetiniz var mı? Hani ben beyin cerrahıyım, ameliyatlara giriyorum, tümör vb. hastalıklarla ilgileniyorum.' şeklinde cümleler kurdu. Ben de gayet düzgün bir dille, 'Benim rahatsızlıklarım doğrultusunda gitmem gereken bölüm beyin ve sinir cerrahisi bölümü. Bu yüzden size geldim ve sizden, şikayetlerimden yola çıkarak ne yapmam gerektiğini söylemenizi bekliyorum. MR ya da farklı bir uygulamaya yönlendirirsiniz.' dedim. Bunun üzerine, 'İyi, boynundan MR'a git, yönlendirdim.' diyerek beni başından savarcasına gönderdi. Bu, Nevvar Salih İşgören Hastanesi'nde yaşadığım üçüncü sıkıntı ve artık doktorların kibirli oluşundan, bizlerin şikayetlerini küçümseyip geçiştirici tavırlar sergilemelerinden bıktım. Gereğinin yapılmasını ve gerçek Türk hekimlerinin bizlerle ilgilenmesini talep ediyorum.

03 Temmuz 2023 13:39

Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Hastanede Randevu Karışıklığı Ve İlgisizlik

27 Haziran 2024 11:03

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 14:54