Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Hastanede Randevu Karışıklığı Ve İlgisizlik

27 Haziran 2024 11:03

27.06.2024 saat 8:50'de Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Genel Cerrahi bölümü Dr. O*** K****'tan randevu almıştım. Kolumdaki şişlikten dolayı ultrason çektirmemi istedi, ultrason yerine gidip sıra aldım ve yaklaşık 1 saat sıramın gelmesini bekledim. Ultrasonu çekecek olan doktor şikayetin 'boyun' olarak doktor tarafından girildiğini ve kol için bir işlem yapamayacağını söyledi. Doktorun yanına gidip yanlış işlem girdiğini söylediğimde ise özür dilemek yerine gülerek 'Aa evet yanlış girmişiz' diye dalga geçti resmen. Ben oldukça yoğun çalışan bir kadınım ve işten izin almam oldukça zor olabiliyor. Bu şartlar altında 1-1.5 saat hastanede bekleyip doktorun bu kadar ilgisiz ve kayıtsız olması, yanlış işlem girmesi gerçekten çok kötü. Sonrasında işlemi doppler-kol olarak güncelledi ve beni tekrar sıra almam için alt kata gönderdi. Ancak o zaman da sistem gittiği için dopplerden randevu alamadım. Neredeyse 2 saatim doktorun hatasından dolayı boşa gitmiş oldu. Hastalar için bu kadar alakasız olunmamalı.

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 14:54

23 Temmuz 2024 19:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 17:23