Ali sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Hastanesi Oküloplasti Doktor Ve Asistanları

03 Ocak 2024 10:16

Bundan aylar önce oküloplasti bölümünden annem randevu aldı ve muayeneye gitti. Sonra, 'Evet, göz kapağı ameliyatı yapılması gerekiyor' denildi. Fakat tarafımıza dönüş yapılmadı; sanırım asistanlar tarafından unutuldu. Daha sonra tekrar randevu aldık. Bu sefer, bir ay önce bizi çağırdılar. Gittiğimizde ise 'Hayır, bugün sizi çağırmadık, yanlış olmuş' denildi, adeta dalga geçer gibi. Daha sonra tekrar gün verildi ve 3 Ocak 2024 tarihine, yani bugüne randevu verildi. Doktor, 'Asistan olmaz' dedi ve bize 16.800 lira fiyat çıkarıldı. Bu işlemi 4-5 ay önce yapacaktık; ancak bir türlü bizi aramadılar. 'Neyse' dedik, bir ay önce çağırıldığımızda eğer doğru zaman söylenseydi, yine ameliyat olacaktık ve çok daha uygun bir fiyata olacaktı. Bize yeni randevu için 2024 yılı verildi ve 'Fiyatlar arttı' denildi. Bütün bu sorumsuzluğun sebebi de Doktor B***** Hanım'ın 'D*****' isimli asistanı. Önce bize yanlış tarih verildi, sonra dalga geçer gibi 'Bugün olamaz, yanlış oldu' denildi ve 3 Ocak 2024 tarihine randevu verildi ve fiyat çok yüksek söylendi. Bunun üzerine biz hiçbir işlem yaptıramadık, annemin göz kapaklarında şişkinlik ve ağrı devam ediyor. Asistan D***** Hanım'ın hatasını dile getirdiğimiz zaman bize göz devirip hemen sinirlendi, sanki biz hatalıymışız gibi. Bu asistanın tavırlarına maalesef hiçbir tepki göstermedik; sadece işimiz halledilsin, sonuçta sağlık bu diye düşündük ama yine aynı muameleyi gördük. Sadece asık bir surat ve sanki zorla iş yaptırıyormuşuz gibi bir durumda kaldık. Lütfen bu konuyla ilgili dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Gazi Üniversitesi Hastanesi Asistan Ve Hastane Mağduriyeti

03 Ocak 2024 10:25
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göz Kapağı Ve Kaş Kaldırma Ameliyatı Sonrası Yaşadığım Olumsuzluk

27 Haziran 2025 16:19