Gaus Tekstil'de Kargo ve Değişim Sorunu

Gaus Tekstil'de Kargo ve Değişim Sorunu
08 Ekim 2024 15:40

Gaus Tekstil adlı butik sayfasından aldığım bir ürünü değişim için kargoya verdim. Kargo, ürünün çıkışını yapmadığı için paketi şubede bekletmiş ve ben araştırınca ürünü butiğe gönderim yapmışlar ama maalesef değişim süresi bittiği için butik ürünü değiştirmedi. Butik, gönderi kodunu talep etti ancak kargo çıkışını yapmadan teslimat yaptığı için gönderim kodu olmadığını ve kendi hataları olduğunu kabul etti. Butiğe kargo hatası olduğunu belirttiğimde anlayışsız bir şekilde yapacakları bir şey olmadığını, böyle bir şeyin mümkün olmadığını, kargocunun benimle tüm bilgileri paylaştığını iddia ettiler ama maalesef kargo hatasından dolayı hiçbir bilgi paylaşılmadı. Aynı ürünü tekrar göndereceklerini söylediler. Giyemeyeceğim ürün için iki kere kargo bedeli ödemek zorunda kaldım ve ürün maalesef elimde patladı.

08 Ekim 2024 17:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Takip kodunuzu paylaşmanız gerekmektedir. İletmeniz durumunda gerekli destek sağlanacaktır.

08 Ekim 2024 20:00

Kargo hatası yüzünden ürünün çıkışı yapılmadan gönderim sağlandığını bu yüzden takip numarasını alamadığımı ve kargo şirketinin de kendi hataları olduğunu kabul ettiğini zaten belirtmiştim bir çözüm bulmak yerine veya sıkıntısız size teslim ettiğim ürün yerine değişim yapmak varken asla kullanamayacağım bir ürünü tekrar göndermeyi tercih ettiniz müşteri memnuniyetinin sizin için ne kadar önemli olduğu belli

09 Ekim 2024 10:22

Kargo şirketi kendi hataları olduğunu beyan ediyorsa bizlere oradan takip numarası veya konuya ilişkin bir kanıt iletirseniz tabii ki yardımcı oluruz size fakat bizlere yardımcı olmuyorsunuz sizler de.

Emine
23 Mayıs 2024 15:29
Gülce sonuçtan hiç memnun değil

Gülce
20 Kasım 2023 18:22

Hatalı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

Büşra
11 Haziran 2025 19:15

Gaus.com.tr Butik Üzerinden Alışveriş

Şadiye
03 Haziran 2024 15:09
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
18 Ekim 2024 23:12