Miray sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops Uygulaması Sürat Kargo Ürünüm Kayboldu

29 Ekim 2023 09:41

Gardrops uygulaması üzerinden satışını yaptığım bir ürünü uygulamanın anlaşmalı kargo şirketi olan Sürat Kargo ile 18.10.2023 tarihinde Halkalı şubesinden kargoya verdim. Son durak acente şubesine varacak olan kargom Esenyurt aktarma birimine aynı gün ulaştı ancak 11 gündür kargom kayıp. Konuyla ilgili alıcı da kargo şubesi ile görüştü, bir cep numarasından arandım. Ürünün fotoğrafını atmamı istediler, gönderdim ama herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. Kaybolan ürünümün bedelinin garantör olması nedeniyle Gardrops uygulaması tarafından karşılanmasını talep ettim ancak onlar bunu kargo firması ile görüşmemi ve onların karşılaması gerektiğini söylediler. Sürat Kargo müşteri hizmetler geri dönüş yapılacağını söyledi ama kaç gün sürer belli olmaz gibi açıklamalar yapıyorlar ve hala geri dönüş yapılmadı. Sonuç olarak Gardrops uygulaması ve Sürat Kargo tarafından mağdur edildim ve ürünüm kayıp, ürün bedelimin tarafıma ödenmesi gerekir.

01 Kasım 2023 11:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba; Öncelikli olarak yaşamış olduğunuz bu durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kargoda kayıp olan siparişler alıcılara ücret iadesi tarafımızca yapılmaktadır. Satıcılar ise zarar tazmini için kargo firması ile iletişime geçerek talepte bulunabilirler. Sevgilerimizle.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Gardrops Siparişim Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

05 Haziran 14:54
gardrops-siparisim-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-2.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
12 Ekim 2023 13:20
Gardrops Kayıp Kargo İlgisizliği
Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Hasret
31 Ocak 2024 11:00
Gardrops Kargonun Yaptığı Hatayı Kullanıcısına Mal Ediyor
Gardrops Kargonun Yaptığı Hatayı Kullanıcısına Mal Ediyor
Didem sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 23:04
Gardrops Kategorileri