19 Temmuz 2024 15:56

14 Temmuz günü Gardrops Premium üzerinden 3 adet ürün satın aldım, aynı gün kargoya verilir görünüyordu. Yani ilk iş günü verileceğini düşündüm, her zaman olduğu gibi (daha önceden de Gardrops Premium'dan bir sürü sipariş verdim ve hepsinde hemen kargoya verildi). Üzerinden 5 gün geçti, asla kargoya verilmedi. Canlı destekten ulaşmaya çalışıyorum, kimse dönüş yapmıyor. 24 saat sonra döneceğiz denildi, hala tık yok. Arıyorum, Premium canlı desteği farklı, size yardımcı olamayız, WhatsApp numarası isteyin diyorlar. İstiyorum, bana WhatsApp numarası bile vermiyorlar. Bu nasıl iletişimsizlik? Kaç yıllık Gardrops kullanıcısıyım, ilk defa bu kadar kötü, saçma sapan bir deneyim yaşıyorum. Müşterileriniz size ulaşamayacaksa bir destek ekibi yapmanın hiçbir mantığı yok. Verdiğim zaman kaybı yüzünden aldığım tüm ürünler elime ulaşsın istiyorum. En yakın vakitte geri dönüş yapınız lütfen.

20 Temmuz 2024 08:44 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Gardrops uygulaması üzerinden Profilinize giriş sağlayarak Canlı Destek butonuna tıkladıktan sonra En alta kaydırarak Canlı Destek' e bağlan butonuna tıklayarak İletişime geçebilirsiniz. Sevgiler.

Hülya
23 Eylül 2024 22:34

Gülhan
23 Eylül 2024 13:21
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 20:31

29 Temmuz 2023 21:01