İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Gant Marka Kazak Tüylenme Sorunu

07 Nisan 2024 09:50

Yaklaşık birkaç ay önce Ankara Acity Gant mağazasından almış olduğum kazak da ( yıkama talimatlarına uyulduğu halde ) yaka kısmında tüylenmeler oluşması üzerine iade talebi ile incelemeye gönderdim. Gelen bilgilendirme mesajında iade alamayacaklarını sebep belirtmeden ifade etmişlerdir. Ürünü tüyleniyor ve marka ürününün arkasında durmadan sebep bile belirtmiyor. Markadan şikayetçiyim.

07 Nisan 2024 11:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, GANT Müşteri Hizmetleri

07 Nisan 2024 12:01

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, GANT Müşteri Hizmetleri

07 Nisan 2024 13:47

İkinci kez inceleme yapılacağını ifade ettiniz. Şu anda size karşı herhangi bir iyi veya kötü anlamda bir anlayışım yok. Kolay gelsin iyi çalışmalar

02 Mayıs 2024 11:00
gant-marka-kazak-tuylenme-sorunu-1.jpg

Gant markalı ürün iki kere incelemeye gitti yaka bölgesinde oluşan sorun var, bunu kabul ediyorlar çünkü verdikleri cevap sürtünme kaynaklı. Yaka bölgesinde kafam hariç nereye sürtebilir. Bugün de öğrendim ki kafan dik yürüyeceksin. Zaten bende öyle yaptım aldım makası elime mağaza da kazağı ortadan ikiye ayırıp tekrar incelemeye yolladım. Çünkü küfür edersem suç olur. Değil mi 😂

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
20 Ekim 2024 01:18
Yeliz sonuçtan çok memnun

Yeliz
23 Ocak 2024 17:25
"Şikayet var uygulamasından çok memnunum markalara dair şikayetlerim çözülüyor markanın değişim kabul etmesinden ürünün arkasında durmasından da çok memnun kaldım teşekkürler"
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
10 Haziran 2024 10:24
"Sorun zor yolla da olsa çözülmüştür. Teşekkürler..."

Ahmet
20 Aralık 2023 19:56