Gamermarkt Haksız Yere Evime İcra Yolladı.

Gamermarkt Haksız Yere Evime İcra Yolladı.
12 Temmuz 2024 15:422.401

gamermarkt.com adlı hesap satış platformunda yaklaşık 4-5 ay öncesinde bir hesap satışında bulundum ve sattım. Yaklaşık 1 ay önce hesap geri alındığına dair bildirim geldi ve satış yaptığım miktarın 2 katı fiyatı talep ettiler. Bunu bir işletme hesabı üzerinden mesaj yoluyla paylaştığı için geri dönüş sağlamak istemedim. Daha sonra bana tebligat ile evime icra geldi. Bu olayın satın alan kişi değil de sitenin kendisi faiz ile birlikte benden para talep etmesinden şüphelendiğimden geri dönüş sağlamadım. Şimdiden yardımcı olacak biri varsa teşekkür ederim.

Emirhan
29 Ocak 11:54

Hala bir gelişme olmadı kasım ayında beni aradılar ve eğer uzlaşma halinde ödeme yapılırsa dava açmayız aksi takdirde kasım ayında mahkeme açılacak dendi. Ama hala bir sonuç yok.

Yorumlar(9)

19 Ocak 2025 01:08

Bir gelişme var mı

8 Ocak 2025 17:41

Emirhan sana icra davası açacaklarını ilettiler mi? Yoksa direk seni dava mi ettiler.

8 Ocak 2025 01:09

Son durum nedir hocam bir gelişme var mı?

24 Aralık 2024 20:11

Şu an bir gelişme var mı peki son durum nedir bilgi verebilir misiniz

26 Ekim 2024 23:41

Peki ne zaman silinecek/kapatılacak bu icra olayı? Üç ay geçmiş ve bir sonuç yok. Takibi durdurulmuş sonuçta.

25 Ekim 2024 12:57

Emirhan, son durumun nedir? Gelişmeleri söyler misin?

Gamermarkt Hesap Satış Sonrası İcra Takibi

25 Haziran 2024 11:445.642

"Koray beye yardımı için teşekkür ederim"

Gamermarkt Hesap Satış Sonrası İcra Takibi
1 Yorum

Gamermarkt Hesabın Geri Alındığı İçin Açılan İcra Davası

23 Ocak 2024 14:278.229

Gamermarkt üzerinden sattığım hesap, üzerinden 6 7 ay geçtikten sonra site üzerinden hesap geri alındı mesajı ile karşıl...

Gamermarkt Hesabın Geri Alındığı İçin Açılan İcra Davası
8 Yorum