Gamepower Ogre RGB Klavye - Tuş Sorunu Şikayeti

18 Kasım 2023 21:01

Geçen sene 22 Kasım 2022 tarihinde İncehesap.com mağazasından aldığım Gamepower Ogre RGB Outemu Red Switch klavyemde bazı ciddi sorunlar yaşamaktayım. Bu sorunlar, klavyenin bazı tuşlarının düzensiz bir şekilde tepki vermesini içermektedir. Özellikle 2,4, s, k tuşları bazen hiç yanıt vermemekte veya gecikmeli bir şekilde çalışmaktadır. Bu durum, kullanım deneyimimi olumsuz yönde etkilemektedir. Yaşadığım bu sorunun bir an önce çözülmesi için desteğinizi bekliyorum.
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

20 Kasım 2023 08:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Aralık 2023 18:01

1 hafta içinde ürünümü onarıp, eksiksiz bir şekilde elime ulaştırmanız beni son derece memnun etmiştir. Başta müşteri hizmetleri temsilcileriniz olmak üzere, tamir sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sorunumu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduğunuz için minnettarım. Bu süreçte gösterdiğiniz profesyonellik ve hızlı müdahale için teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem beni etkiledi ve sizi tercih ettiğim için memnuniyet duyuyorum. Umarım gelecekte herhangi bir sorun yaşamam, ancak yaşarsam da güvenilir hizmetinizden emin olarak çözüm bulabileceğime inanıyorum. İlgilendiğiniz ve çözüm sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla,

16 Ocak 2024 17:49

Alperen
23 Kasım 2023 15:01

16 Haziran 2023 17:04

17 Eylül 2023 12:46
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 20:26
Gamepower Ogre Rainbow Tuşlar Çalışmıyor