Cihan sonuçtan memnun

21 Aralık 2023 14:37
Cihan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün elime ulaştı, çaba ve eforu için Mağaza Müdürü Tanju Bey'e teşekkürler”

16.12.2023 tarihinde Beylikdüzü Marmara Park AVM Gallery Crystal'den Philips 2200 Serisi EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi satın aldım. Mağaza çalışanları, aralarında bir tanesi mağaza müdürü olmak üzere, ürünün o gün mağaza stoğunda olmadığını fakat merkezden kargo ile gönderebileceklerini belirtti. Kargo süresini sorduğumda ise 1-2 gün içerisinde kargodan bana mesaj geleceğini, aynı hafta içerisinde ürünün elimde olacağını söylediler. Ancak, satışın gerçekleştiği günün üzerinden 6 gün geçmesine rağmen ürünüm hala kargolanmadı. Mağazayı aradığımda ise 'Bu hafta elinizde olur.' gibi geçiştirici cümleler kuruyorlar fakat bir sonuç yok. Müşteri kaçırmamak için stoğu olmayan ürün satışı yapıyorlar ve işlerine gelmediğinde 'İade edelim.' mantığıyla yaklaşıyorlar. Az önce 444 10 10 numarasından çağrı desteğini aradım, 40 dakika hatta bekletildikten sonra otomatik olarak meşgule düşürüldüm. Bekleme süremi ve mağaza çalışanlarıyla olan konuşmalarımı kayıt ettim, bunu ispatlayabilirim. Kısacası bu firmada herhangi bir muhatap bulunmuyor, satış sonrası destek alabileceğiniz bir birim de yok. Parasını peşin ödediğim ürün hala teslim edilmedi, hatta kargoya bile verilmedi. Ürünün varlığı bile şüpheli. Mağaza çalışanları, firmalarından habersizmiş gibi davranıyor ve müşterilerini oyalamaya çalışıyorlar. Ancak karşılarında çocuk yok. Herkesin parası ve zamanı önemli. Olmayan ürünü stokta varmış gibi satmak, hem etikten hem de ticaret ahlakından uzak bir davranıştır. Bu konuyla ilgili birçok platformda başlıklar açarak hakkımı arayacağıma ve markanın kusurlarını sosyal mecralarda duyuracağıma söz veriyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu bu hafta içinde yapacağım ve uzlaşmacı bir tavır sergilemenizi hak ettiğinizi düşünmüyorum.

21 Aralık 2023 14:29

21 Aralık 2023 14:30
Marmara Park AVM Gallery Crystal Satın Aldığım Ürünü Göndermedi

Genel Merkezi boşuna aramayın, sabit olarak 20 dakika boyunca X. Sıradasınız diye bekletip 20 dakika sonunda sizi otomatik olarak meşgule atıyor. Değerli vaktinizi çöpe atmayın. Yazıklar olsun gerçekten bu devirde bu kadar çağ dışı bir etik anlayışla çalışan bir firmanın onlarca mağazayla "sözde" hizmet veriyor olması inanılır gibi değil...

22 Aralık 2023 18:48

Tekrar Merhaba, Ürün bu akşam elime ulaştı. Tanju Bey'i Gallery Crystal sürecinden ayrı tutarak kendisine teşekkür ediyorum. Bizzat ürünü şahsi aracıyla bana ulaştırdı. Fakat Gallery Crystal markasıyla ilgili hala izlenimim kötü. Sistem baştan sona çok kopuk eğer peşinden koşturulmazsa kargo süreci tamamen Allah'a emanet bir şekilde ilerliyor. Ürünün akıbetini mağaza müdürü Tanju Bey'in eforu netleştirdi. Kendisine tekrar teşekkür ediyor, süreç esnasında kalbini kırmış olduysam özür diliyorum. Fakat bir özür de Gallery Crystal firması tarafından yapılmalı, kurumsallıktan bu kadar uzak bir sistem ile müşteri mağduriyetinden ve kötü geri bildirimden başka bir sonuç alamazsınız. Bir tüketici olarak tavsiyemdir Saygılarımla

22 Aralık 2023 18:49

Ürün elime ulaştı, çaba ve eforu için Mağaza Müdürü Tanju Bey'e teşekkürler

Serbülent sonuçtan çok memnun

14 Aralık 2023 13:33
"Tamam ürün geldi. Teşekkürleri..."
Gallery Crystal Ürün Siparişin Gelmedi
Aytaç sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2024 08:21

28 Ekim 2023 21:28
Gökhan sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2024 08:48
"Konu aslında çok basit bir şekilde çözülebilecek bir konuydu mağazada ki arkadaşlar ne kadar ilgisiz ise Müşteri hizmetlerinden Aylin Hanım da tam tersi çok ilgi ve alaka gösterdi çok hızlı şekilde bilgi verdi ve yardımcı oldu Markaya değer katan bir insan Kendisine çok teşekkür ediyorum"
Hazal sonuçtan memnun

22 Kasım 2024 12:56
"Alışverişimden memnun değilim sadece Aylin Hanım'a süreçle ilgili desteği için teşekkür ediyorum. Keşke mağaza personelleri de Aylin Hanım kadar çözüm odaklı ve ilgili olsalardı."