Gallery Crystal Piazza Avm-Maltepe Park AVM Çalışanları Müşteri Küçümsüyor

05 Mart 2024 01:19

Maltepe Park ve Piazza AVM mağazalarımıza gittim ve 400 TL'lik Hopi puanımla alışveriş yapmak istedim. Maltepe Park'taki mağazanızda beğendiğim fincan seti için '2-3 tane elimizde kalmadı' dediler, ancak ürün hâlâ reyonda duruyordu. Pasta takımı seçtim ve 'bunun parçaları depoda kaybolmuş' dediler. Başka bir ürün seçtiğimde ise 'bunun parçalarını bulup bulamayacağımızı bilmiyorum' yanıtını aldım. Mağaza müdürü olduğunu düşündüğüm bir bayan personel, müşterilerin duyabileceği şekilde ve kibar olmayan bir üslupla telefonla ilgilenirken bir başka personeli azarlıyordu. Sürekli yardım istememe rağmen kimse yardımcı olmadı. Aynı şekilde Piazza AVM'ye gittim ve orada da herkes gergindi. Fincan takımı almak istedim; 'bunun bir tanesi kayıp' dediler. Başka bir ürün seçtiğimde 'bu stokta yok' yanıtını aldım. Kahvaltı seti beğendim, 'elimizde yok' dediler. Yemek takımı için '1000 TL'ye kadar bir şeyler bakıyorum, çok para vermek istemiyorum' dediğimde, bana 1300-1400 TL'lik ürünler gösterildi. Daha uygun fiyatlı bir kahvaltı seti olduğunu ve kasada indirim uygulanacağını söylediğimde, satış personeli 'ucuz olsun da tamam mı sizin için?' diye yanıt verdi. Bu konuşma tarzı kabul edilemez. İster 100 TL'lik ister 10.000 TL'lik ürün alayım, müşteriye böyle konuşulamaz. Sonunda zorla kendime 6 kişilik bir yemek takımı buldum. Kimse yardımcı olmuyor, bir ürünü beğendiğimde 'şu takım da var bakın' demiyorlar ve hemen yanımdan ayrılıyorlar. Bir tabak takımı aldım ve 20 dakika depodan gelmesini bekledim. 'Depoda alması zor bir yerde, ödemeyi yapın, ürünü temin edince sizi arayacağız' dediler. Ucuz ürün aldığım için neredeyse mağazadan kovulacak gibi hissettim. Kimse bu muameleyi hak etmiyor. İki mağazadaki erkek çalışanlar ve Piazza'daki sarışın bayan personel dahil, lütfen müşteriyle nasıl konuşulacağını öğrensinler. Kimse müşteriye küçümseyici bir şekilde 'ucuz olsun yeterli mi?' diye konuşamaz. Puanımın boşa gitmemesi için içime sinmeyen bir tabak takımı aldım. Kimse ilgilenmiyor, tabaklara bakamıyorum, fincanlar eksik, hep aynı cevaplarla karşılaşıyorum. Bir mağazada böyle küçümsenmek ne demek? Sizin iş anlayışınız bu mu?

06 Mart 2024 09:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, yaşanan durum adına öncelikle sizlerden özür dileriz. Gereken tüm uyarılar sağlanacaktır Esme Hanım.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 02:16
Yasemin sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2025 18:34
Eksik Hediye Seti Ve Mağazada Yetersiz Hizmet Deneyimi
Özgenur sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 16:07

16 Haziran 2025 20:12