Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Galatasaray Alemdağ Spor Okulu Ticarethane Olmuş

16 Eylül 2023 21:42

Galatasaray Alemdağ futbol okuluna bugün heyecanla 6 yaşındaki oğlumla gittik ve r**ö** bey, 30.000 TL yıllık üyelik sözleşmesi koyup 12 aylık sözleşme imzalamanız gerekiyor dedi. Ben ise fiyatı yüksek bulduğumu B**-F** tesislerinde aylık 1000 TL olduğunu ilettim, ayrıca çocuk daha çok küçük vazgeçebilir bu sebeple yıllık değil aylık uygulanmasını rica ettim. Ancak kendisi Florya tesislerinde de bu şekilde uyguluyoruz deyince bende burası Alemdağ ve insanlar asgari ücret alıyorlar diye bir cümle kurmuş bulundum.

Bu durumda kendisi de bana biz asgari ücretlilerin çocuklarını zaten almıyoruz onların çocukları buraya gelirse görgüsüzlüklerinden buralardaki düzeni bozarlar bu sebeple onlarda kendilerine 500 TL' lik okul bulsunlar dedi. Bunun üzerine futbolcuların varlıklı ailelerden geldiği varsayımının yanlış olduğunu zor şartlardan gelen insanların başkalarının ahlakını düzenini bozmadığını aksine başarılı olmak için daha savaşçı olduklarını ilettim.

Bunun üzerine bana o zaman çıkın buradan ve gidin onlarla aynı yerde bulunun sizin çocuğunuzun kaydını almıyorum diyerek yanıt verdi. Galatasaray bu kadar empati yeteneğinden yoksun insanlarla çoğunluğu yoksun ailelerden gelen futbolcuları, ailelerini ve toplumun %80 'lik kısmını aşağılayan insanlarla çalışarak sadece müşteri kaybetmez kalitesini de her gün düşürür. Özetle; Galatasaray Alemdağ Çekmeköy spor okulu nitekim kendileri spor kulübü değil ticarethanedir.

Galatasaray Spor Kulübü Galatasaray Çekmeköy Hocanın Tavrı

15 Temmuz 2023 17:18
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Galatasaray Spor Kulübü Formanın Hakkını Vermek Sözünü Yanlış Anlamışsınız!

13 Temmuz 2024 19:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kongre Üyelik Ücretlerindeki Fahiş Artış Taraftarı Dışlıyor

06 Haziran 2025 17:41
kongre-uyelik-ucretlerindeki-fahis-artis-taraftari-disliyor-1.jpg

Galatasaray Çekmeköy Spor Okulları Pişmanlığı

26 Eylül 2024 22:22
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Galatasaray Spor Kulübü Yüzme Eğitmenlerinin Sert Ve İlgisiz Davranışları Çocuğumu Olumsuz Etkiledi!

02 Ağustos 2025 01:43