Bilgin sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 00:11

Fuzul evime 18.05.24'te 500 bin lira için kayıt oldum. 18.09.24'te Eylül ayının ödemesini yapamadım. Müşteri temsilcime sorduğumda, bir ay teslimatın geç yapılacağını, 'dondurduğun ay sayısı kadar teslimat uzar' dedi. Eğer çekilişte ismin çıkarsa teslimatını ötelemeden alırsın abi, diye söyledi. Farklı firmalarda ödemeleri geç yapsan dahi, 1 ay sonra ödemediğin taksitle beraber ödeme yaptığında sorun olmuyor. Teslimatlarını da yapıyorlar.
Eylül ayında 31 108 R kodlu 6 numaralı sıra çekilişte bana çıktı. Bana çıktığını düşündüm, o ay ödeme yapmadığım için dondurmuş sayılıyormuşum ve benim kodumu sistem başkasına devrediyormuş. Yani kurada bana çıkan araç kodu başkasına devredildi. Eylül ayında... Madem böyle bir şey var, kodum neden değişmedi? Bir başkası benim kullanmış olduğum koddan mı çekilişi kazanmış oldu? Ödemediğim ayı bir sonraki ay ödesem sizin için ne sorun olacaktı? Ya da kodu değiştirseniz, ben de heves etmesem olmaz mıydı? Bundan sonra bu sistemle alakalı Fuzul'u düşünmeyeceğim ve çevremdekilere bu firma ile alakalı olumlu şeyler söylemeyeceğime söz veriyorum.

12 Kasım 2024 11:46

Çekiliş kura sonucu bana çıktı ve o ay ödeme yapamadım aynı kodu başkasına vermişler ama benim sistemimdede aynı kod var değiştirmeleri gerekiyordu... Değiştirmediler'. Güven vermiyor girerken bir kez daha düşünün... Sisteme kayıt olana kadar ilgi alaka var katildikdan sonra bir Allah'ın kulu aramaz sormaz

1731401170717.screenshot-2024-10-31-19-39-17-670-comgoogleandroidyoutube.jpg
02 Kasım 2024 10:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Fuzul Ev'e Ödememizi Yapmamıza Rağmen Çekiliş Bilgim Gelmedi

26 Ağustos 2024 21:01

Fuzul Otomotiv Çekiliş Hakkımın Kaybolması Ve Yetersiz Müşteri Desteği

05 Temmuz 2025 14:48

Fuzul Ev'de Gecikme Krizi: 4 Günlük Gecikme, 1 Ay Erteleme!

28 Şubat 2025 16:50
fuzul-evde-gecikme-krizi-4-gunluk-gecikme-1-ay-erteleme-1.docx
Sait sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 15:02
Metin sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 21:46

Fuzul Otomotiv Kategorileri