Fuzul Ev'in Kayıt Sürecinde Yaşanan Sorunlar

17 Haziran 2023 17:43

2020 yılında Fuzul Ev'in ev sistemine kayıt oldum. Kendi üzerime açamıyorum, annemin üzerine yapıp tüm işlemleri imza ödeme ben yapsam olur mu dedim, evet dediler. Bende kayıt oldum. Ödemeler, imza, dondurma, bütün işlemleri ben yapıyordum. Şu an 33 yaşındayım, kalp krizi geçirdim, ameliyat olmam gerekiyor. Fuzul Ev'den çıkmam gerekiyor. Ameliyat için parayı kullanmam gerekiyor, dedim, hayır siz işlem yapamazsınız deyip geri çeviriyorlar. Madem sonrasında böyle bir sorun çıkaracaksınız başında niye kabul ettiniz, şimdi niye böyle bir sorun çıkarıyorsunuz? Daha önce kendi üzerime devir yapmak istedim. Devir yapacak kişi sigortalı olması gerekiyor dediler. Artı teslimat ta devreden kişi kefil şartı koydular. Madem devreden kişi sigortalı olması gerekiyor, başında neden söylemiyorsunuz? 65 yaşında ki hasta bir kadını nerede çalıştıra biliriz ve devreden kişi neden kefil olmak zorunda? Bu işlemi yapan sıkıntı olmaz, her türlü yardımcı oluruz diye müdürünüz söyledi ama şu an Komagene'de çalışıyor. Kayıt işlemleri yapan bayan ise bir mağazada reyon görevlisi olarak çalışıyor. Mağdur ettiniz, bu mağduriyeti ortadan kaldırın.

17 Haziran 2023 17:27

2020 yılında Fuzul Ev in ev sistemine kayıt oldum kendi üzerime açamıyorum annemin üzerine yapıp tüm işlemleri imza ödeme ben yapsam olur mu dedim evet dediler bende kayıt oldum ödemeler imza dondurma bütün işlemleri ben yapıyordum şu an 33 yaşındayım kalp krizi geçirdim ameliyat olmam gerekiyor fuzul evden çıkmam gerekiyor ameliyat için parayı kullanmam gerekiyor dedim hayır siz işlem yapamazsınız deyip geri çeviriyorlar madem sonrasında böyle bir sorun çıkaracaksınız başında niye kabul ettiniz şimdi niye böyle bir sorun çıkarıyorsunuz daha önce kendi üzerime devir yapmak istedim devir yapacak kişi sigortalı olması gerekiyor dediler Artı teslimat ta devreden kişi kefil şartı koydular madem devreden kişi sigortalı olması gerekiyor sa başında neden söylemiyorsunuz 65 yaşında ki hasta bir kadını nerede çalıştıra biliriz ve devreden kişi neden kefil olmak zorunda bu işlemi yapan sıkıntı olmaz her türlü yardımcı oluruz diyen müdürünüz şu an Komagene de çalışıyor kayıt işlemleri yapan bayan ise bir mağazada reyon görevlisi olarak çalışıyor mağdur ettiniz bu mağduriyeti ortadan kaldırın

19 Haziran 2023 00:22 (Şikayetten 1 gün sonra)
05 Temmuz 2023 20:33

Hiç yardımcı olmadılar resmen paranın üzerine yatıyorlar.

Fuzul Ev Doğum İzni Nedeniyle Kefalet Sorunu Yaşadık!

19 Ağustos 2024 10:00
Mustafa sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev'de Kefil Krizi: Müşteri Mağduriyeti

29 Ocak 2025 19:59
Ceren sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Şikayetimizle İlgilenilmesini İstiyoruz

25 Ocak 2024 11:52
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Yanıltıcı Kampanya Ve İade Sorunu!

20 Aralık 2024 10:12

Deprem Bölgesi Fuzul Ev Teslimat Mağduru