İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Referans (hak Ediş) Ödemesi Yapmıyor

26 Ekim 2023 15:46

Fuzul Ev'e bir yakınımı kaydettirdim ve referansı olduğum için ödeme yapacaklarını söylemişlerdi. En başta yakınım kayıt olduktan sonra ise şimdi ödeme yapamayacaklarını söylüyorlar. Bende Fuzul Ev üyesi olduğum için çok pişmanım kayıt olmadan önce konuşmaları ile şimdi ki konuşmaları çok farklı artık bu sistemden ayrılmak istiyorum.

30 Kasım 2023 19:16

Fuzulev Erzincan şubesine 2 kişi üye olduk o zaman Erzincan şubesinde ki görevli arkadaş yeni üye getirirsen hak ediş kazanırsın dedi ve bende yeni bir üye daha bulup götürmüştüm ve o yakınımda üye oldu fakat fuzulev şimdi sözünde durmuyor hakedişi ödemesi yapmıyor genel merkezle görüşüyorum şubenin üzerine atıyor şube ile görüşüyorum genel merkezin üzerine atıyor soruyorum size ey fuzulev siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz. Önceden bir şikayette daha bulunmuştum genel merkezden aradılar işini çözeceğiz dediler ama şikayetini kaldır bende onların sözüne şikayetimi silmiştim lakin çözüme kavuşan hiçbir şey yok. Çok ama çok pişmanım.

30 Kasım 2023 15:13

26 Ekim 2023 16:57 (Şikayetten 1 saat sonra)
01 Kasım 2023 16:45

Erzincan şubeniz yardımcı olmamıştır fakat genel merkezde ki Dilan hanım çok ilgili bir şekilde şikayetimi çözmüştür burada teşekkür edeceğim kişi Dilan hanımdır Erzincan şubesinden memnun kalmadım.

Özgür sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Finansman Şirketi İle Yaşadığım Referans Ödemesi Sorunu

Özgür
04 Kasım 2024 09:32
"Sorun giderildi söz verilen para hesaba yatırılmış aslında taahhüt ettikleri tarihte de yatırılmış ama kullanmadığım bir hesap olduğu için ben fark etmemişim buradaki tek sorun şu paranın yatırıldığını benim müşteri temsilcim göremediği için sürekli para yatmadı diye müşteri temsilcim de bu şekilde konuştuk müşteri temsilcim paranın yatırıldığı bilgisine ulaşabiliyor olsaydıbu problem olmayacaktı. Teşekkürler..."
Fuzul Ev Finansman Şirketi İle Yaşadığım Referans Ödemesi Sorunu

Fuzul Ev Param Yatmadı Yatırılmasını Talep Ediyorum