Mesut sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev Kurası Gerçek Değil

Fuzul Ev Kurası Gerçek Değil
05 Aralık 2023 11:35

Sakarya'dan Fuzul Ev kampanyasına 2019 yılında katıldım, ancak anlattıkları hiçbir şey gerçekleşmedi. 200 bin TL'lik gruba dahil oldum. 2022 yılına kadar ödemelerimi eksiksiz yaptım. 200 bin TL'lik ev grubunda 100 kişi olduğunu ve her ay kura çekildiğini, isme göre her ay kime çıkarsa o kişiye 200 bin tl verileceğini söylediler. Müşteri temsilcim o kadar sık değişti ki artık isimleri bile hatırlayamaz oldum, ancak bir tanesi bana 'Gidiyorum, size şunu söyleyeyim, 100 kişiden 70'i sahte, yani yalan isimler. Gerçek isimler değil' dedi ve sonra şikayetler artınca numaraya çevirdiler. Yani, 100 kişi diye kuraya soktukları kişilerin 30'u doğru, 70'i Fuzul Ev tarafından uydurulmuş kişiler, yani her ay boş çıkan kuralar var. Verilen para kendi kasalarına gidiyor. Ben de en kısa sürede bu sistemden çıktım. Bu zamana kadar yatırdığım 80 bin tl'yi aldım, ancak 15 bin tl'ye el koydular. Bunu organizasyon adı altında aldılar.

profile profile profile
05 Aralık 2023 11:49 (Şikayetten 14 dakika sonra)
30 Ekim 2024 20:44

Cevap ve para iadesi yapılmadı

14 Kasım 2024 14:20

Hiçbir şekilde çözüm yolu sunmuyorlar kurada yapılan sahte oyunu devletimizin el atmasını istiyorum

Yorumlar (7)

Melek
Melek

Ne zaman girdiniz hangi sisteme girdiğiniz kaç ay da aldınız Şahsen Mesut beyin anlattıklarının hepsini bende temsilcimden duydum 15 ayda 5. Temsilci değişti bilseydim Şirketin bot hesaplarla çekilişe katıldığını kesinlikle bu sisteme dahil olmazdım

Emin

İkincisi ailecek ev aldık. Abim e üçüncü kurada çıktı kardeşime de ilk kurada çıktı ve araçlarını aldılar. Bilmiyorum gerçeklik payı düşük belki de Fuzul Ev'den ayrılıp rakip bir firmaya geçtiği geçeceği için böyle bir şey söylemiş olabilir temsilci bence

Emin

Ben de Fuzulev e üyeyim bu işin gerçek olup olmadığını kanıtlamanın tek yolu her kurada çıkan kişiyi ismi soy ismi ve yaşadığı il olacak şekilde açıklamak. Rastgele orada bir numara açıklamak gerçekten bu iddiayı kanıtlar nitelikte olur.

Yenice
Yenice

Ben de bu sisteme girdim ama isim değil de numara olması beni de suphelendiriyor. Aklımda soru işaretleri yok değil. İsim olarak çekilmesi gerektiği kanaatindeyim

Esengül
Esengül

Merhaba Evi alabildiniz mi kurada mi isminiz çıktı yoksa günündemi aldınız

Harun
Harun

Evet bende iddia ediyorum 100 kişilik gurupta 70 sahte bende ayrıldım müdür söz vermişti 7500 organizasyon parasını yatıracağız diye yatırmadılar ve müşteri temsilcisi sürekli değişti Allah'a havale ediyorum tez zamanda inşallah hak ettikler cezayı alacaklar

Abdulkadir
Abdulkadir

Mesut bey ben girdim hem ev hem de aracımı aldım

Fuzul Ev Organizasyon Geçişlerindeki Fahiş Rakamlar.

04 Temmuz 2023 18:34
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Yanıltıcı Kampanya Ve İade Sorunu!

20 Aralık 2024 10:12
Fuzul Ev Kategorileri