Buse sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 02:44

Saçlarımı dip boya yaptırmak için gittim. 3bine anlaşmıştık, bana uçların çok turuncu çok kötü olur boya tutmaz bunlara diyerek çok baskı yaptı ve onları açmak için beni zorladı. Bende pazarlıkla birlikte 4 bine uçlarında açıp düzelteceği için kabul etmek zorunda kaldım. İşlem sırasında zaten saçlarım elime geldi avuç avuç koptu, kırılmalar her zaman yaptırdığımdan bin kat fazla oldu. Ben yıllardır sarı kullanan bir insanım ve aynı sektördeyim. Ben şok olunca saçlarımı elimde görünce beni hemen bakıma soktular falan geçiştirdi beni, zaten çok ilgisiz biri. İşlem bittiğinde saç uçlarım hala çok turuncu neden 1000₺ fazla vereyim düzeltmek için fazla para istedin, kabul ettim ama düzeltmedin ki dedim ve tartıştık biraz. Benden tabii ki aldı zorla parayı uçlarımda bir değişiklik olmamasına rağmen. Aklımı çelmeye çalıştı ama benim aynı sektörde çalıştığımı bilmiyor tabi :) neyse ben yapmadığı işleme 1000₺ verdim ama Allah en yakın zamanda çıkarsın asla hakkımı helal etmiyorum en sevdiklerinden çıkması dileğimle. Saçlarımın dipleri de konuştuğumuz renkle alakasız zaten ve geçişleri çok sert. Para tuza gı yani. Saçlarım oluk oluk elime geliyor kafamda kaç tane renk var ve saçlarımı küt kestirmek zorunda kaldım. Saç kestirmeye gittiğim kuaför şoklara girdi zaten instadaki resimlerin ışıklarıyla oynadığı bariz belli nasıl güvendin dedi. Zaten gerekli her yere şikayetimi verdim artık adalet sistemi gösterecek. Adalet yerini bulduğunda mutlaka pişman olacaktır zaten :)

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Macha Kuaför (İzmir) Herkese Aynı Fiyatı Vermiyorlar

10 Mayıs 2024 16:33
Macha Kuaför (İzmir) Herkese Aynı Fiyatı Vermiyorlar
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Fours Hair Design Studio Hayal Kırıklığına Uğrattı

14 Temmuz 2025 11:14
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 22:48