İrem sonuçtan hiç memnun değil

Macha Kuaför (İzmir) Herkese Aynı Fiyatı Vermiyorlar

Macha Kuaför (İzmir) Herkese Aynı Fiyatı Vermiyorlar
10 Mayıs 2024 16:33

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir kuaföre gittim ve saçım hakkında görüş alıp fiyat aldım. Bana 4500 TL fiyat verdiler. Eylül 2023'te, yani bir ay sonra gittiğimde ve bu fiyatın 3 ay geçerli olduğunu söylemişlerdi. Ancak gittiğimde 6000 TL talep ettiler. Neyse ki param vardı ve saçımı boyatmak istiyordum. Saçımı dipten sarı balyaj yapmalarını istememe rağmen, karamel tonlarında ve aralara ışıltılar ekleyerek yaptılar. Dip kısmım yine koyu kalmıştı. Boya olmasına rağmen renk fazlasıyla açıldı ve sorun olmadı. Saçımın yanma riskine rağmen, ertesi gün memnuniyetsizliğimi dile getirdim ve bana dip boyası için geldiğimde telafi edeceklerini söylediler. Ancak zamanı geldiğinde saçın yanma riski olduğunu belirterek yapamayacaklarını ifade ettiler.
Aralık sonlarında gittiğimde ve randevu alırken 550 TL olduğunu söylemişlerdi ama o gün benden 800 TL aldılar. Fiyatın arttığını bana önceden bildirebilirlerdi. Yaklaşık 6-7 ay bekledim.
Bir hafta önce gittiğimde ise saçıma 12000 TL dediler ve sonrasında 9000 TL'ye indirdiler. Fiyatın aşırı pahalı olduğunu ve saçıma sadece sarı ekleneceğini belirtince 500 TL daha indirim yaptılar. Bugün randevu almak için mesaj attığımda bana genel bir indirim mesajı yolladılar. Fiyatı 4500 TL'ye kadar indirdiklerini gördüm ancak daha önce bana 9000 TL demişlerdi.
Saçımın yoğunluğu ve uzunluğuna göre fiyat verdiklerini söylediler. Ancak saçım ne kalın ne de yoğun, tam tersine ince telli ve dökülüyor. Beni aramamı söylediklerinde aradım ve durumu eleştirdiğimde telefonu yüzüme kapattılar. Herkese aynı fiyatı vermiyorlar ve istediğim saç modelini yapamıyorlar. Çekilen videoda saçımın rengi ışıktan dolayı farklı gözüküyor ve sadece belirli renkleri yapabiliyorlar. Para kaybı oluyor.

13 Şubat 15:12 (Şikayetten 9 ay sonra)

11 Ağustos 2023 14:55
Rıza Demir Bayan Kuaför Saçlarımı Yakan Kuaför
Rıza Demir Bayan Kuaför Saçlarımı Yakan Kuaför
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 15:49
Buse sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 02:44

07 Haziran 13:56