Funzy.com.tr'den Sipariş Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Funzy.com.tr'den Sipariş Sorunu Ve İletişim Eksikliği
16 Temmuz 2024 12:47

Funzy.com.tr'den ürün satın aldım, bir yastık seti. Beni haftalardır oyalıyorlar. 'Ürünü yolladık, yollayacağız' diyorlar. Adresiniz Ankara'da, bugün gelir diyorlar ama ben İstanbul'dan aldım. Telefonlarını aradım, kapalıydı. Sabit numaraları da yok, iletişim WhatsApp'tan, o da cevap verirlerse. Kargom halen gelmedi. Kargo takip bilgisi istiyorum, yollamıyorlar. Son derece profesyonellikten uzak bir firma. Çok pişman oldum. Bu şekilde devam ederlerse uzun süre dayanamazlar.

16 Temmuz 2024 14:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Temmuz 2024 12:02

Değerli Müşterimiz; Ürününüzün SÜ*** kargo 462****** takip numarası ile tarafınıza gönderilmiştir. Müşteri hizmetlerimiz detayları size bildirmiştir. Funzy Montessori Çocuk Koltukları Müşteri Hizmetleri

18 Temmuz 2024 17:45

Değerli müşterimiz SÜ*** Kargo ilegönderilen Funzy nizi teslim almış durumda görülüyor. İyi günlerde kullanmanızı dileriz. Funzy Montessori Çocuk Koltukları Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2024 12:15

Ürün dun elime ulaştı. Şirket yetkilileri sorunu çözmek için caba sarf ettiler. Ürün bayağı güzel. Aksakliklara rağmen beklediğime değdi.

19 Temmuz 2024 12:21

Değerli müşterimiz Funzy olarak müşterilerimizin sorularını mümkün olan en kısa sürede cevaplandırmak için çalışıyoruz. Yaşanan istemediğimiz aksaklıklardan dolayı üzüntülerimizi bildiririz. Funzy' nizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Funzy Montessori Çocuk Koltukları Müşteri Hizmetleri

Elcin sonuçtan çok memnun

Elcin
15 Temmuz 2024 19:01
"Funzy.com.tr iadeniz için teşekkürler."
Cihan sonuçtan çok memnun

Funzy Urunu 1 Aydan Fazladır Göndermediler

Cihan
19 Temmuz 2024 08:01
Funzy Urunu 1 Aydan Fazladır Göndermediler

Yasemin
16 Eylül 2024 12:54
Guler sonuçtan hiç memnun değil

Guler
02 Eylül 2024 15:13
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
21 Ağustos 2024 18:53