Özgül sonuçtan çok memnun

Funbody Giden Sağlığım Ve Çöp Olan Paralarım!

Özgül
19 Mart 2024 13:19

Funbody isimli markadan zayıflama çayı, sirke, tayt ve inceltici jel aldım. Sirke midemi mahvetti, hiçbir faydasını görmedim. Taytı 10 gün boyunca jel ile düzenli kullandım ama asla bir değişim olmadı. Çayı ise beni mahvetti. Mide bulantısı, kusma ve ishal yaptı. Belki başka bir şeydendir dedim. Bir süre ara verdim. Sonra kullanmaya başladığım ilk günü beni hastanelik etti. Z*** isimli bayan filan da övüyordu, dedim vardır bir bildiği. Meğersem kendi markasıymış. Paramla rezil oldum, üstüne kilo vereceğim derken sağlığım gitti. Ayıptır günahtır.

22 Nisan 2024 15:55

Bir hata oluştu, sayfayı yenileyin (D1).

Görsel Ekle Devam Et Zülal Temur isimli bayanın övüne övüne çıkardığı markasının tüm ürünlerini aldım ve zerre faydasını görmedim. Hepsi bomboş vaatler içeren ürünler. Funbody markası da kendisinin imiş ama sanki başka birini ürünü de kullanıp memnun olmuş gibi sayfasından herkese tavsiye ediyor. Kendi markası olduğunu açık açık söylemekten aciz. Kendileri zenginlik içinde yaşarken biz de işte böyle saçma sapan ürünlere para verip bunları iyice zengin ediyoruz. Zulallemutlugünler sayfasında link verdiği tüm Zullem markalı ürünlerden şikayetçiyim. Para iadesi istiyorum

Forx5 Sağlık Sorunları Yaratan Ürün

Fatma