Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 13:38

Öncelikle belirtmek isterim ki aracımın performansı çok iyi, ancak aracın arka iç kapı döşemeleri sıcaktan dolayı kalkmış durumda. Durumu hem Balıkesir Akoto'ya hem de Otokoç'a ilettim, bana kullanıcı hatası dediler. Zaten arabayı ya ben ya da eşim kullanıyoruz, dolayısıyla arka koltukları hiç kullanmadık. Resimlerde de görüleceği gibi bizim nasıl bir kullanıcı hatası olduğunu açıklamaları gerekirken sadece kullanıcı hatası diye cevap verdiler. Durumu biraz araştırdığımda ise 201-2019 Ford Titanium dizel paketlerinde bunun kronik olduğunu gördüm. Ford Otokoç gibi kurumsallaşmış bir firmanın bunu kullanıcı hatası demesini kabul etmiyorum, bütün kullanıcılara da bunu belirtmek istiyorum.

24 Temmuz 2024 09:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Temmuz 2024 10:29

Başvuru reddedildiği için buraya yazdım, cevap bu kadar basit olmaması gerekirdi.

Canan
Canan

2017 Ford Kuga aracımızda arka kapi döşemelerinin her ikisinde de kabarma mevcut. Şikayet var. Com daki şikayetlere baktığımda da Ford bu konuda hiçbir şey yapamamış. Demek ki bizim iyi marka sandığımız Ford, beğenmediğimiz kalitesiz Çin markaları kadar bile olamıyormuş. Yapacak bir şey yok beyler, en iyisi gidip birer oto döşemeci bulalım. Araclari satınca da Tata falan alalım. Kesin daha kalitelidir

Mt Onatt
12 Eylül 2024 13:44

Erhan
20 Ağustos 2024 22:57
Ford Otosan Custom Renk Solması Oldu
Mete sonuçtan hiç memnun değil

Mete
24 Nisan 2025 14:02