Rifat sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 11:10

27 Nisan 2024 tarihinde 2023 model sıfır Ford Focus Titanium X bir araç aldım. Aracı aldıktan 10 gün sonra navigasyon bağlanmama hatası, ekranın geç veya açılmaması ve ekranın donma yapması ile ilgili hatalarla karşılaştım. Yetkili Servisle görüşmem neticesinde Ford'un güncelleme yapmalarını bekledikleri cevabını aldım. Daha 10 günlük bir araçta böyle bir sıkıntı çıkması ve karşılığında servisin bir şey yapamaması çok üzücü bir durum.

01 Temmuz 2024 14:14

11 Haziran 2024 16:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Haziran 2024 17:23

Dünden beri Eskişehir şubeyi arayıp duruyorum. Hiçbir şekilde telefona cevap verilmiyor.

01 Temmuz 2024 11:32

Problemin çözülemeyeceği gün geçtikçe daha da belirginleşmeye başladı.

01 Temmuz 2024 12:30

Sorun çözülmedi.

01 Temmuz 2024 13:54

Sorun çözülmedi.

Yorumlar (5)

Burak

Rıfat Bey merhaba, navigasyon ile ilgili aynı sorunu ben de yaşamaya başladım. Android auto veya CarPlay i önceden kablosuz kullanabiliyordum fakat sonra ne olduysa aynı sizin videonuzdaki gibi kablosuz özelliği aktive edemiyorum. Ford Otosan sorununuzu çözebildi mi?

Burak

Güncelleme: Bursa Otokoç servisinde parça değiştikten sonra ilk gün düzeldi. Ertesi gün hata tekrar etmeye başladı. Bugün yine bayiye gittik ve Ford tarafından bir yazılım güncellemesi beklediklerini söylediler. Bu yazılımın da uzun bir süre sonra geleceğini söyledikleri için çok sinirim bozuldu. Aracın teknik özelliklerinde listelenen bir özelliği resmen kullanamıyoruz

Burak

Ben geçen hafta servise götürdüm. İstanbul ile bir görüşme sağladılar ve bir parça değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Parçanın da gelmesi 1 haftayı buluyormuş. Bu hafta aramalarını bekliyorum bakalım.

Rifat

Siz herhangi bir işlem yaptırdınız mı?

Rifat

Yok çözülmedi. Güncelleme yapılması gerektiğini ve güncel bir güncelleme daha gelmediğini söyledi Eskişehir ve tokat bayisi. Güncelleme geldiğinde mesaj atacaklarını, ayda bir de sormak için bayileri arayabileceğimi söylediler.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus SW: Ekran Donmaları ve Güven Zedelenmesi

Fatih
03 Ekim 2024 19:12
Tayyar sonuçtan hiç memnun değil

Tayyar
11 Haziran 2024 15:43
Celalettin sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Tablet Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Celalettin