Ford Focus 2019 Şanzıman Sorunu

5 Temmuz 2023 17:5726.562

2019 model Ford Focus trend X 1.5 otomatik joystick vites aracım var. Araç'ta şanzıman sorunu var araç titreme yapıyor ve devamlı ibre inip inip çıkıyor kendiliğinden. Bu model araçta böyle bir şey olması ayıplı mal demektir. Sorunumun bedelsiz bir şekilde çözülmesini rica ediyorum.

11 Temmuz 2023 15:08

Merhaba 1 hafta öncesinde buradan şikayet oluşturdum Ford markasına aradılar durumu anlattım sonrasında bulunduğum Kahramanmaraş ilindeki Ford yetkili servisinden randevu oluşturdular. Bugün servise gittiğimde randevumun olmadığını sadece onlar oluşturduğunda yardımcı olacaklarını söylediler ve ayrıca aracımda herhangi bir arıza tespiti için benden 7.000₺ talep edeceklerini söylediler. Özrünüz kabahatınızdan büyük.

Eki aç
Eki aç
5 Temmuz 2023 21:49 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Ford’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Ford Otosan Çözüm Merkezi temsilcimiz sizinle en hızlı şekilde irtibata geçecektir. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Yorumlar(17)

26 Eylül 2024 17:08

Bende de aynı sorun var. Araç 2020 model. 76000 de. Garantiye girer mi? Siz nasıl hallettiniz.

4 Ocak 2024 00:44

Aynı problem olan arkadaşlar bana ulaşın yardımcı olurum.

9 Ağustos 2023 20:23

Merhabalar Aynı sorun bende de vardı. Ben hallettim. Benim aracım km ve yaş nedeniyle garantiye girmedi. Size de yardımcı olabilirim.

1 Ağustos 2023 10:36

Bende de aynı araçtan var. Bu yeni tip 8 ileri 8f35 şanzımanların tork konvertörleri kronik sorunluymuş. Birçok kişi aynı problemden muzdarip. Parça serviste 42bin tl işçilik hariç. Siz ne yaptınız çözebildiniz mi.

27 Temmuz 2023 13:13

Merhaba sorunu çözebildiniz mi benim araçta da aynı problem var gibi

Ford Focus Otomatik Şanzıman Sorunu: Kronik Vites Sendelemesi

13 Mart 2025 16:3541.278

2020 Ford Focus trend X 1500 motor dizel otomatik 150.000 km aracımız var. Vites değişiminde sendeleme yapıyor. Konu ile...

1 Destek

Ford Vites Geçişlerinde Titreme

24 Temmuz 2023 09:4930.022

Aracım 2020 model Ford Focus, dizel otomatik yaklaşık 1 aydır, ara ara vite...

5 Yorum

Tümünü Gör
Ford Courier Aracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Ford CourierAracımla İlgili Sağ Ön Lastik Basınç Sorunu!

Fatih
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford TransportAldık Pişmanız!

Fuat