Ford Ecoboost Sorunu Devam Ediyor

Musa
26 Nisan 2023 21:02

İki ay önce 2013 model 122 bin km de Ford Fiesta 1.0 Ecoboost motor araç aldım. Gündüz yol yapıp herhangi bir problem yaşamadan aracı gece garaja bıraktım. Sabah marşa bastığımda araç çalışmadı. Bulunduğum ilde Ford servisi yok. Aracı güvendiğim bir ustaya götürdüm, bujileri söktü ve temizleyince araç çalıştı ancak bembeyaz duman atıyordu, test yaptığında aracın contasının yanık olduğunu söyledi, araç acayip beyaz duman atıyor ve tekleme yapıyor, çekişi düşmüştü. Kısacası Ford mu? Uzak dürün, Ecoboost mu kapınızın önüne koymayın, aldığımda alacağıma pişman oldum,

27 Nisan 2023 17:54 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri, şikayet ve memnuniyetinizi (444 FORD) 444 36 73 numaralı Ford Direkt hattımıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Musa
30 Nisan 2023 17:29

Ecoboost motorlar alimünyum kasa olduğundan hem kapak hem de conta çatlatıyor arkadaşlar. Kesinlikle uzak durun. Ford bu araçları hatalı üretmiş,120 bin km de araç conta, motor mu yakar Allah aşkına. Benim zararımı kim karşılayacak duracak mı Ford aracının arkasında tabi ki hayır. Onun için değerli kardeşlerim Ford Ecoboost mu aman aman

Musa bey merhaba benimde aracım beyaz duman atıyor naptınız cozdunuzmu sorunu çekişte sorun yok

Ford Fiesta Otomatik Vites Arızası Ve Kalıcı Çözüm Talebi

Songül