Sefa sonuçtan memnun değil

06 Ağustos 2024 13:36

31.07.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden, Fly Technology isimli mağazadan, Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition sipariş ettim ve 01.08.2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Resimlerde de görüldüğü üzere teslim edildiği saat içerisinde kontrol ettiğimde ürünün kutusu yırtık, güvenlik bandı daha önce açılmış ve tekrar yapıştırılmış olduğunu fark ettim. İade ettim fakat firma yaptığı bu kusurunu ve hatasını kabul etmiyor. Uzun lafın kısası bu tür firmalardan alışveriş yapılmaması gerekiyor. Firma hakkında Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak için bekliyorum.

06 Ağustos 2024 15:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba değerli müşterimiz öncelik olarak yaşadığınız olumsuz durum durum için üzgünüz önemli olan müşteri memuniyetidir konu ile alakalı yardımcı olmak isteriz.

07 Ağustos 2024 14:14

Buraya numara bırakıp bize ulaşabilirsiniz diyeceğinize sattığınız kusurlu, kullanılmış ürününüzü geri iade alın.

07 Ağustos 2024 14:50

Müşteri numarası satıcıya görünmediği için numaramızı paylaşıyoruz yardımcı olmamızı isterseniz her zaman ulaşabilirsiniz.

17 Ağustos 2024 11:31

Merhaba, yardımcı olalım:

Fatih
Fatih

Sonuç ne oldu dostum?

Sefa

İadeyi zar zor kabul ettiler.

Özgür sonuçtan memnun

03 Ağustos 2024 17:10
"Firma tarafından E** Bey telefonla ulaştı WhatsApp üzerinden dönüş yapılmama sebebi internet altyapı kaynaklı bilgisini paylaştı, ürün için gerekli destek verilecek dendi. Teşekkür ederim."