08 Kasım 22:11

Kıbrıs Fly Havayollarından 7 Kasım 2024 tarihinde 17:30 Ercan-İstanbul bileti aldım. 105 numaralı kapıda ne bir görevli ne bir personel vardı. Uçak 17:30 saat 18:00 oldu. Açıklama yapan yok. 3buçuk saat rötar olduğu uçağın Diyarbakır'da Yıldırım çarptığı söylendi ve asla fly Kıbrıs'tan biri yoktu Havalimanı personeli. Planlanan uçuş 21:00 dediler. Bekledik aşağı alındı 301 numaralı kapıya. Bir de ne olsun saat 21:00 ne uçak var ne görevli. Normalde planlanan uçuş saatinden 1 saat önce boarding açılır ama bu havayollarındaki herkes yalan söylüyor. Herkes tepki göstermesinden sonra ekranı yasal olarak kalktı olarak gösterip daha sonra düzelttiler. 9:30de bizi otobüse uçağa götürmek için aldılar ve yarım saatte bu şekilde otobüste bekledik üstüne herkes dışarı çıkınca azarlar kavgalar küfürler. Uçak tam 22:30da havalandı. Hepsinin görseliyle fotoğrafını atacağım. Yani 17:30da uçması planlanan bir de yasak halde otobüste havalimanında bekletip 9DA havalanmış gibi gösterdiler. 22:30da uçak havalandı. 3te geldiğimiz havalimanından gece 3te neredeyse hepimiz evlerimize gittik. Görsellerde Havalimanı personelinin vatandaşa saldırdığı da vardır. Tüm yolcular nasıl olur da havalimanında şoförsüz otobüste saatlerce bekletilir? Bu firmadan asla bilet almam.

Aleyna
08 Kasım 21:54

Bir de ikram dağıtılacak dendi. Onca saate meyve suyu bir su bir de küçücük tavuklu pilav yanında çatal kaşık bile yok. Uçağa bindik personel su harici kimseye bir şey vermedi.

09 Kasım 12:14 (Şikayetten 14 saat sonra)
Aleyna
09 Kasım 12:50

Sizin ikram anlayışınız yanında çatal kaşık olmayan küçük tavuk pilav ve yanına meyve suyu mu? Otobüste insanları 40 dakika bekletmek. Uçağın kalkış saati 17:30 olmasına rağmen 22:30 da kalkıp yasal olmayarak TV ekranına kalktı diye göstermek. Sorun değil sivil havacılık ve vatandaş hakkımı bilerek CİMER’e de şikayetimi bildireceğimden emin olabilirsiniz.

Fly Kıbrıs Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

Emine