Turan sonuçtan hiç memnun değil

Florence Nightingale Hastanesinde Check-up Kabusu: Yoğunluk, İletişim Sorunları Ve Ayrımcılık

07 Aralık 2024 11:21

7 Aralık 2024 tarihinde Florence Nightingale Hastahanesinde (Gayrettepe) yaşadığım check-up sürecinde karşılaştığım sorunları paylaşmak istiyorum.
Randevumu 1 ay önceden, tüm işlemlerin aynı gün içinde tamamlanmasını talep ederek aldım. Ancak randevudan bir gün önce arandım ve yoğunluk nedeniyle efor ve eko işlemlerimin aynı gün yapılamayacağı bilgisi verildi. Bu durumu anlayışla karşıladım.
Check-up günü sabah saat 6’da Esenyurt’tan yola çıkarak, aç şekilde hastaneye geldim. Ancak hastanede yoğunluk nedeniyle ciddi bir karmaşa vardı ve diğer hastalar gibi ben de mağdur oldum. Kayıt işlemleri sonrası yönlendirme yapan hanımefendinin tavırları son derece kırıcı ve profesyonellikten uzaktı.

Kan alımı için yönlendirildiğimde, kan alma biriminde “Bekleyin, çağıracağız.” denildi ve burada yaklaşık 1 saatten fazla ayakta beklemek zorunda kaldım. Aç olduğumuz göz önünde bulundurulduğunda bu durum oldukça zorlayıcıydı. Daha rahatsız edici olan ise, nakit ya da kartla ödeme yapan hastalara öncelik tanınmasıydı. Sigortalı hastalar ise ikinci plana atılarak uzun süre beklemek zorunda bırakıldı. Bağırıp çağıran hastaların işlemlerinin hızlandırıldığını görmek de moral bozucuydu.

Bu yaşadıklarım, hasta memnuniyeti ve etik değerler açısından büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İnsanlar arasında ayrımcılık yapılması ve sigortalı hastaların mağdur edilmesi gibi tutumların düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bilginize sunarım.

09 Aralık 2024 07:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Grup Florence Nightingale Hastaneleri olarak öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. “30907304” no’lu bildiriminize istinaden gerekli işlemler başlatılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

22 Ağustos 2023 11:46
Onur sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 17:27
"İlgileri için teşekkür ederim, sorunun çözülmüştür."
Damla sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 13:55
Florence Nightingale Hastaneleri Hastane Randevu Karmaşası Ve Bilgilendirme Eksikliği