Duygu sonuçtan çok memnun

Flor Dental Lamine Dişlerde Garantili Hizmet Aldatmacası!

11 Aralık 2024 13:32
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“Diş doktorum Ömer Faruk Ece ile tanışmama vesile olan harika klinik Metin Akay Klinigi. Baştan sona her işlem titizlikle ve profesyonelce yapılıyor, karakteriyle de size sonsuz güven veriyor. Her şey için teşekkür ederim ❤️”

Lamine dişler için binlerce euro alıp 20 sene garanti verdiğini söyleyen *** *** isimli doktor alenen beni yanıltmıştır. Israrla resmi belge istediğimde kendi sözünün garanti olduğunu söylemiştir ve bana resmi belge vermemiştir.

Buna ek olarak ödemeyi nakit yapmam karşılığında indirim yapacaklarını söylediler, fakat elimde en azından ödememe dair belge olması için kredi kartımla ödemeyi yaptım. İyi ki de öyle yapmışım!
İşlemler tamamlanmadan tüm parayı ödemenizi istiyorlar bir de…

Dava açarak sonuna kadar gideceğim.

*** *** isimli şahıs binlerce euro alıp bir de üzerine herkesin içinde bağırarak ve hakaretler ederek bin pişman ediyor. Kaç kez ağlayarak klinikten çıktım. Saygısız ve inanılmaz kaba birisi. Davamla ilgili tanık olarak klinikteki eski çalışanlardan da destek alacağım.

Ödediğim her liranın hesabını soracağım.
10 yıl sürse de davamdan vazgeçmeyeceğim.

Kendisi WhatsApp üzerinden de yıldırmaya yönelik sözlerine devam etmektedir.

Başkalarının da benim gibi mağdur olmaması için elimden ne geliyorsa yapacağım.

11 Aralık 2024 14:05

20 sene garanti verdikleri lamine dişlerinizde sorun yaşadığınızda destek olmuyorlar.

Duygu
Duygu
14 Aralık 2024 16:22

Başak sonuçtan hiç memnun değil

İkon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hadımköy Asla Çözüm Odaklı Bir Tavırları Yok

09 Mart 2025 19:31

Diş Tedavisi Kabusu: Sağlam Dişimi Kaybettim!

05 Nisan 2025 14:28
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Lamine Diş Tedavisinde Yaşadığım Mağduriyet Ve Ücret İadesi Sorunu

08 Mayıs 2025 02:11