Erdal sonuçtan memnun

30 Kasım 2023 23:51
Erdal'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet var ekibinden ceren hanım teşekkür ederim”

20.11.2023 tarihinde Meydan AVM FLO mağazasından Spiderman marka çizme 33 numara çocuk aldım; kullanmaya başlayalı 2 gün oldu. Ayakları çok kötü terlemeden dolayı ıslanıyor 30.11.2023 tarihinde Meydan AVM iade için götürdüm kasadaki S**** hanım daha 2 gündür kullanıldığını ve ıslanmış çorapları'da kendilerine gösterdim kullanılmış olduğunu için merkeze incelemeye göndereceklerini söyledi. Arızalı ürün belge no:M1000000000000209660 ürün 21 gün incelemeden gelecek sonuca göre hareket edeceklerini söyledi. Aynı üründen. Arkadaşı da aldı. Aynı problem onda da var. Yarın. Onlar da. Şikayete gidecekler. Ürünün iadesini talep ediyorum. Daha alalı 10 gün oldu. Kullanalı 2 gün çocuğun ayağı ıslanmasından hasta olacak malum kış ayındayız paramızla mağdur olduk. Bakayım yasal süreçte 14 gün paramın iadesini talep ediyorum. Sizden gelecek sonuca göre Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim

01 Aralık 2023 16:13 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Erdal
Erdal
06 Aralık 2023 20:00

Şikayet var ekibinden ceren hanım teşekkür ederim

Ceylan sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2023 20:50
Adalet sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 12:09
"FLO marka ayakkabıyı mağaza değişimi ret etti ancak az önce şikayet var sitesi beni aradı ve değişim iade yi onaylattığını yarından sonra gidip alabileceğimi söyledi. Teşekkür ederim"
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 23:51

23 Kasım 2023 16:42
FLO Ayakkabı Kusurlu Ürün Gönderimi
FLO Ayakkabı Kusurlu Ürün Gönderimi
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 14:56

FLO Ayakkabı Kategorileri