Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Fiyuu Muhatap Yok Ve Ödeme Alma Sorunu

Fiyuu Muhatap Yok Ve Ödeme Alma Sorunu
28 Ağustos 2024 14:01

Fiyuu'da evleneceğim diye çalışmaya başladım. Fakat girdiğimde bonusları vs. kaldırdılar. İşe girerken şu kadar paket atarsın, şu kadar kazanırsın diye gözünü boyuyorlar fakat hepsi hayal. Ürün teslim ederken bir sorun olduğunda binlerce insana ulaşabiliyorsunuz. İş size gelince aylarca dönüş bekliyorsunuz. Ben işe girmeden önce bu platformda araştırdım, 'Onlar çalışmıyor, sonra ağlıyorlar' diye geçiştirildi. Saha sorumlusuna güvenerek girdim fakat en son ben de buraya yazdım. Girdiğimde 2 kişi işten ayrıldı. Sonrasında benimle birlikte 10 kişi daha işten çıktı. Herkes aslında işletme paket atmaktan para kazanmıyor; senin benim gibi garibanın üzerinden kesinti yaparak dönen bir işletme. Yeni girecek ya da bu işle ilgilenen abilerim, kardeşlerime kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir işletme. Burada çalışacağınıza gidin dönercide, çiğköftecide kurye olun, kafanız daha az ağrır, emin olun. Ekte belirttiğim kesintiler 2 defa yapıldı.

01 Eylül 2024 19:22

Bu kesintilerin hepsini ilk faturanızda kesinti diye ödeme yapmıyorlar zaten ayrıca ödemeleri de bir ay çalışıyorsunuz sonrasında onların keyifleri ne zaman isterlerse o zaman alıyorsunuz

Fiyuu Da Çalışmak Tam Bir Pişmanlık

Recep
08 Nisan 2024 18:05
Fiyuu Da Çalışmak Tam Bir Pişmanlık

Tehlikeli Bölgelere Paket Taşıma Zorunluluğu

Farabi
10 Aralık 2024 14:19
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
09 Şubat 2024 16:08

Fiyuu'da Ödeme Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Kadir
17 Ocak 2025 15:07
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Fiyuu Kurye'de Hakkım Olan Ücreti Alamıyorum

Onur