tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Finish ile ilgili bir şikayetin mi var?

207 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Finish Bulaşık Makinesi 80 Li Tabletinin Toplam 3 Adet Eksik Olması

Merhaba, bulaşık makinesi tableti olarak bilinen ve diğer ürünlerle birlikte piyasada rekabet eden Finish markasının 80'li tabletini aldım. Ürün içerisinde daha önce aldığım üründe 2 adet eksik vardı, ancak bu üründe 1 adet eksik çıktı.

1 hafta önce

Finish Bulaşık Makinesi Tableti Kusurlu Ürün

Trendyol üzerinden Finish bulaşık makinesi tableti aldım. Bulaşık makinemde yıllardır Finish markasından başka marka kullanmıyorum fakat bu sefer aldığım ürün, görsellerde gördüğünüz gibi cam ürünlerimde inanılmaz çizilme ve deforme yapıyor. Görseldeki 3 bardak üçü de ayrı ayrı ve hepsi bu şekilde. ...

Ahmet'in Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“Yanlış gönderilen ürünü verdikleri kargo kodu ile kargoya teslim ettim. Aynı gün doğru ürün paketini kargoya verdiler. Mehmet Bey'e teşekkür ederim. İletişimin çok önemli olduğu bir daha anlaşıldı. 0850 li Telefon hatlarının çalışmaması müşterinin Finish hakkında kötü düşünmesine neden olmaktadır. Çalışması gereken saatlerde marka ulaşılabilir olmalıdır.”

Ahmet Şikayetini Yayından Kaldırdı
3 hafta önce

Finish Ürün Şikayeti Bulaşık Makinesi Tableti

Tabletler patlamış birbirine karışmış hepsi yazık o kadar para verdik. Bir de bilinir güvenilir marka lütfen bu sorunu çözer misiniz. Fotoğraflarını da çektim, yarısı böyle çıktı. Ürünü soldan almıştım, o kadar para veriyoruz. Mavi sıvı kısmı patlamış, akmış hep.

09 Nisan

Finish Quantum Max SKT Sorunu

N11 üzerinden aldığım Finish bulaşık makinesi tableti ürünün son kullanma tarihi geçmiş bulunmakta hem satıcının yaptığı yanlış hem de neden Finish böyle konulara destek olmuyor bu mu satış politikası her şey üretmekle bitiyor mu? Lütfen konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Sevcan'ın Teşekkür Mesajı
  • 17 Nisan 00:57

“Teşekkür ederim”

Sevcan Şikayetini Yayından Kaldırdı
15 Mart

Finish Kusurlu Ürün Hakkında

Finish bulaşık makinesi tableti aldım tüm bulaşıklar yıkanmadan çıkıyor makinem yeni ve ürüne yeni geçiş yapmıştım ki benim için büyük pişmanlık oldu çağrı merkezine ulaşmak mümkün değil muhatap bulamıyorum markanın güya en iyi ürününü aldım ama tamamen hayal kırıklığı

28 Şubat

Finish Bulaşık Makinesi Tableti

Finish 64 tablet aldım Migros'tan bugün kullandım inanılmaz derecede kötü kokuyor ve düzgün temizleniyor lekeli hep tarihinin gecik olmasından veya uygun koşullarda muhafaza edilmedi sanırım:( şu anda mağdurum ürünün değişimi talep ediyorum teşekkürler.

24 Şubat

Finish Bulaşık Makinesi Tableti Erimiyor

Finish tablet kesinlikle makinede erimiyor. Bulaşık makinemi aldığım günden beri Finish'den başka ürün kullanmıyorum A101'den aldığım 101'li Finish klasik tableti kesinlikle makinede erimiyor denemek için arkadaşımdan farklı bir tablet deterjanı ile kullandığımda makinem gayet güzel bir şekilde yıkı...

2 Destekçi
19 Şubat

Finish Bulaşık Makinesi Tableti

Finish bulaşık tableti erimiyor her seferinde yarısı erimiş yarısı katı bir şekilde bulaşık gözünde duruyor. Çok kötü anlamış değilim. Başka markada bu sorunu hiç yaşamadım ama finishte kaç oldu aynı sorun devam ediyor. Bulaşık makinesinin önerisi Finish ama benim önerim olamayacak.

2 Destekçi
17 Şubat

Finish Quantum Bulaşık Makinesi Tableti

Yıllardır Finish Quantum kullanıyorum aslında çokta memnunum ama son aldığım pakette mi sıkıntı var bilmiyorum ama son birkaç yıkamadır tablet çözülmüyor bulaşıklar güzel yıkanmıyor. Makineyi açtığımda ya deterjan bölümünde ya da makinenin içinde bir yerde yarım tablet çözülmemiş halde duruyor

14 Ocak

Finish Bulaşık Makinesi Tabletin Bozuk Kimyasal Ürünler İçerdiği

Bulaşık Makinesi için güvenilir bir marka olarak uluslar arası bir market zincirinden almış olduğumuz ürün olan Finish bulaşık makinesi tableti ilk başlarda çay bardağı lekesi yapıyor du daha sonraları ise desenli cam ürünlerimizin çatlaması ve lekeli izler kaldığını defalarca görmeye başladık biz i...

Finish Bulaşık Makinesi Tabletin Bozuk Kimyasal Ürünler İçerdiği
29 Aralık 2022

Finish Quantum Bulaşık Makinesi Tableti

Finish Quantum hepsi bir arada bulaşık makinesi tableti suda erimiyor. Bulaşıkları temiz yıkamıyor. Erimediği için koku kalıyor. Bu nasıl bir şeydir. Uzun programla yıkıyorum ama kaç oldu bu şekilde çıkıyor. Bir daha asla almam ve her yere de şikayet edeceğim.

29 Aralık 2022

Finish Tableti Bulaşıkları Temizlemiyor

Finish markalı Bulaşık makinesi tableti hiçbir işe yaramadı. Bütün makine kirli şekilde çıktı, makine markası veya modeliyle ilgili olabileceğini düşündüm. Fakat hem kendi makinemde hem de annemin makinesinde denedim ve ikisinde de aynı sonucu aldım, hem zaman hem de madden kayıp yaşadım, bütün bard...

24 Aralık 2022

Finish Bulaşık Makinesi Tableti

Finish Quantum hepsi 1 arada tablet makinede çözülmüyor, 6-7 defa denendi ama nafile. Dünya kadar para veriyoruz, temizliği geçtim deterjan erimiş kalmış içinde çözülmeden jöle gibi. Kötü bir ürün. Elimde 15 tabletlik iki paket daha var nasıl kullanacağım bilemiyorum...

1 Destekçi
20 Aralık 2022

Finish Quantum Ultimate bulaşık makinesi tableti aldım, hiç güzel yıkamıyor, eskiden daha iyiydi. Alalı iki ay oldu, deterjan kutumda duruyor. Kaliteyi iyice düşürmüşler. Bir daha kesinlikle almayacağım, markasız tabletler daha iyi yıkıyor.

16 Aralık 2022

Finish Paketleme Sorunu!

Bulaşık makinesi tableti üretiminizden şikayetçiyim memnun kalmadım. Paramız çöp resmen israf Finish Quantum seri hep birbirine yapışmış mavi jel akıyor bütün paketi mahvetti bütün tabletler birbirine yapıştı ayrılmıyor ayırdıkça parçalanıp akıyor!

1 Destekçi
12 Aralık 2022

Finish Yıkamayan Bulaşık Makinesi Tableti

Finish Classic tablet aldım bulaşıkları kirli bırakıyor tekrar yıkamak zorunda kalıyorum zaten oda çok iyi çıkmıyor ikincide dahi makinenin içi temiz olmuyor tasarruf olsun diye almıştım ama dahada maliyetli oldu. Bir daha kesinlikler almam Fairy e devam

07 Aralık 2022

videoplayer-icon

Ben yıllardır Finish hepsi bir arada bulaşık makinesi tableti ondan Finish marka tuz parlatıcı şimdiye kadar bütün ürünlerinden memnun olduğum için markette indirimde Classic tabletini görünce 2 kutu aldım. Bulaşık makinesinden sular taşıyor ve köpüklü kalıyor. Ama önce şikayetimi firmaya yapım ded...

26 Aralık 2022
Yasemin Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Finish, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %10
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Finish, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %10