Mr Ponçik sonuçtan çok memnun

Filli Boya Skandal Olay

16 Mayıs 2024 23:30

18 dairelik, 7 katlı binanın tüm boyalarını Filli Boya ile yaptık. Momento Max boya kullandık ve tüm dairelerde sorun yaşadık. Boya yeterince kapatıcı olmadı, rötuşlar göze çarptı. Kestirme işlemleri iz bıraktı, 4 kat boya atılması gerekti. Bir kat boya uyguladıktan sonra mühendis geldi ve numune boya aldı. Aldığımız yanıtta boyada bir sorun olmadığı belirtildi. Ben de beceriksizliğimizi kabul ettim. Not olarak belirtmek gerekirse, bina Filli Boya'nın satış bayisine ait. Ben de bir ekip kartı ustasıyım.

17 Mayıs 2024 07:17 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

30 Mayıs 2024 19:38

İlgisiz alakasız umursamaz bir firma oldunuz yaz sezonu geliyor büyük bir pazar büyük bir kar oranı var Filli Boya ailesi bu şartlar altında çalışamayız yarın video ve resim atacağım buraya rezilliği görün rötuş yapamıyorum daire yi komple boyuyorum Filli Boya 20 daire böyle yazık günahtır ayıptır. Ha gönderdiğin mühendis lere bir şey demek isterim buradan ben ekip kart ustasıyım milyonlarca liralık boya kullanıyorum bilin isterim Muhammet Ünal puan ları nasıl yüklüyor diye takibe almışsınız alın arkamdan diğer bayilerde dedikodumu yapıyormuşsunuz yapın abiler ağalar benim işim boya ben boyamı yaparım bazıları dedikodunu yapar bu mühendis ler bana diyor ki abi sen bos ver bu isleri biz çay kahve içelim yemek yiyelim bende diyorum ki bizim kimsenin çayına kahvesine ihtiyacı mız yok siz boyanın arkasında DURUN,! Ben yarın video ve resim atacağım sizde çay kahve içerken izlersiniz Sinop Ayancık ta sahil kesimine Filli Boya giremiyor be bir arkamızda olmadınız milyonlarca lira Filli Boya ya zarar var ya bize sahile giremiyoruz be lastik yakacağım kovaları önüne koyacağım nerede müdürlerimiz nerede! Filli Boya ailesi ne saygılarımla

31 Mayıs 2024 08:57

Filli Boya bugün sizlerle video ve fotoğraf çekimleri yapıp daha ayrıntılı göstereceğim

01 Haziran 2024 00:12

Filli Boya 20 daire rezil etti milyonluk daireler filli boyayla boyandı biz yandık kimse yanmasın rötuş bile olmuyor Yazık müşteri hizmetleri arıyorum geri dönüş olmuyor nasıl bir sistem bu mülakat la usta olmadık dedikoducu mühendis ler gibi. Boyanın arkasında duramıyorsan dedikodu yapma senin bütün mühendis lerin ben tek hadi bakalım ancak puanlarımı takip edersiniz. Polisanda da yaptım dünyalar kadar puan 20 daire bu hesap vereceksiniz

Kamal
Kamal

Beş para etmez Filli Boya rezillik

Muhammet
16 Ekim 2024 18:36
Yanlış Renk Boya Krizi: Filli Boya İle Yaşanan Zorlu Süreç

Filli Boya Momento Kırık Beyaz Kapatıcılık Sorunu!

23 Nisan 2024 13:46
Filli Boya Momento Kırık Beyaz Kapatıcılık Sorunu!
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya İle Dört Katta Kapanmayan Renk Ve Mağduriyet

16 Temmuz 2025 19:09